Renault Grand Senic navigatie adres kwijt

Alles met betrekking tot Renault navigatie
Gebruikersavatar
Tibra
Starting Member
Starting Member
Berichten: 11
Lid geworden op: 16 Aug 2010 11:44

Renault Grand Senic navigatie adres kwijt

Berichtdoor Tibra » 16 Aug 2010 11:59

Hallo, ik heb sind 2007 een Grand Senic met een vast navigatie systeem (dvd 2006 V27 NAVTEQ, orgineel) maar sind een paar dagen krijg ik in de zwarte balk, die tijdens het rijden de straatnaam aangeeft niets meer te zien(geen straat of wegnaam). Wie kan mij helpen, ik heb het boekje al uitgeplozen en de dvd opnieuw opgestart maar niets helpt. Hij geeft aan als ik vraag waar ik ben, dat het een onbekende straatnaam of route is. terwijl de gps signalen wel doorkomen en als ik een route programmeer het systeem ineens wel weet waar ik rijd. :roll:




Gebruikersavatar
Tibra
Starting Member
Starting Member
Berichten: 11
Lid geworden op: 16 Aug 2010 11:44

Re: Renault Grand Senic navigatie adres kwijt

Berichtdoor Tibra » 16 Aug 2010 15:26

Tibra schreef:Hallo, ik heb sind 2007 een Grand Senic met een vast navigatie systeem (dvd 2006 V27 NAVTEQ, orgineel) maar sind een paar dagen krijg ik in de zwarte balk, die tijdens het rijden de straatnaam aangeeft niets meer te zien(geen straat of wegnaam). Wie kan mij helpen, ik heb het boekje al uitgeplozen en de dvd opnieuw opgestart maar niets helpt. Hij geeft aan als ik vraag waar ik ben, dat het een onbekende straatnaam of route is. terwijl de gps signalen wel doorkomen en als ik een route programmeer het systeem ineens wel weet waar ik rijd. :roll:


Waarschijnlijk hetzelfde probleem als Heidi had, dus geen kapotte rekenunit, maar hoe krijg ik mijn Cabasse Intronic gereset.???? :?:

Gebruikersavatar
Tibra
Starting Member
Starting Member
Berichten: 11
Lid geworden op: 16 Aug 2010 11:44

Berichtdoor Tibra » 07 Sep 2010 10:46

HEEFT NIEMAND DIT PROBLEEM, ????

Gebruikersavatar
Gerritje - In Memoriam †
Senior Member
Berichten: 13447
Lid geworden op: 03 Okt 2004 17:14
Locatie: NB

Berichtdoor Gerritje - In Memoriam † » 07 Sep 2010 11:13

Als je nog een oude DVD hebt zou je kunnen proberen eerst een downgrade en daarna met je huidige DVD weer een upgrade uit te voeren

PS; Het gebruik van hoofdletters wordt als schreeuwen gezien en vindt heel weinig synpathie
Vragen & antwoorden mbt navigatie svp via het forum, niet per Privé-Bericht of E-Mail

Gebruikersavatar
Tibra
Starting Member
Starting Member
Berichten: 11
Lid geworden op: 16 Aug 2010 11:44

Berichtdoor Tibra » 07 Sep 2010 11:16

Sorry,

Gebruikersavatar
Gerritje - In Memoriam †
Senior Member
Berichten: 13447
Lid geworden op: 03 Okt 2004 17:14
Locatie: NB

Berichtdoor Gerritje - In Memoriam † » 07 Sep 2010 11:18

Is jouw Cabasse overigens niet gewoon een CD systeem?
Vragen & antwoorden mbt navigatie svp via het forum, niet per Privé-Bericht of E-Mail

Gebruikersavatar
Tibra
Starting Member
Starting Member
Berichten: 11
Lid geworden op: 16 Aug 2010 11:44

Berichtdoor Tibra » 07 Sep 2010 11:22

Nee er zit echt een DVD systeem in met een DVD de dealer maakte deze denkfout ook en stopte er eerst een gewone cd in , maar kwam er achter dat het een DVD station is.

Gebruikersavatar
Tibra
Starting Member
Starting Member
Berichten: 11
Lid geworden op: 16 Aug 2010 11:44

Berichtdoor Tibra » 07 Sep 2010 11:26

Nu geeft Botter het antwoord dat men moet resetten door middel van de radio uit en dan draaien 45 grd links en rechts maar dat werkt niet bij mij.

Ik zit met de handen in het haar, ...[http://www.navigatiehelpsite.nl/forum/viewtopic.php?t=15486]
[/url]

Gebruikersavatar
Gerritje - In Memoriam †
Senior Member
Berichten: 13447
Lid geworden op: 03 Okt 2004 17:14
Locatie: NB

Berichtdoor Gerritje - In Memoriam † » 07 Sep 2010 11:30

Cabasse Auditorium is feitelijk alleen maar de autoradio-installatie + versterker + luidsprekers + 6 CD wisselaar
Dat deze ook met DVD navigatie werd gecombineerd was mij onbekend
Vragen & antwoorden mbt navigatie svp via het forum, niet per Privé-Bericht of E-Mail

Gebruikersavatar
Tibra
Starting Member
Starting Member
Berichten: 11
Lid geworden op: 16 Aug 2010 11:44

Berichtdoor Tibra » 07 Sep 2010 11:40

Tja je zou toch denken dat ze bij een Renault dealer wel weten hoe alles werkt. maar helaas. Nu is het dus wachten tot er iemand komt die hetzelfde probleem heeft of een zeer slimme dealer. Ik weet het gewoon niet meer. De dealer zegt"we hebben hem aan de computer gehangen maar kunnen niets ontdekken, als U weet wat de oplossing is horen we het graag." Tja wat moet ik hier mee.


  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Statistieken
    Laatste bericht

Terug naar “Renault”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Onbekende zoekrobot en 0 gasten