hoe kom ik in het service menu? Renault espace Carminat

Alles met betrekking tot Renault navigatie
Gebruikersavatar
johan4171
New Member
New Member
Berichten: 6
Lid geworden op: 31 Mei 2004 17:12
Locatie: Gelderland

hoe kom ik in het service menu? Renault espace Carminat

Berichtdoor johan4171 » 31 Mei 2004 17:20

Wij hebben sinds kort de nieuwe Renault espace met navigatiesysteem een Carminat maar nauw heb ik een probleem ik kan niet de route aanpassen als ik aan het rijden ben en nu hebben ze al gezegd dat ik dat in het service menu kan doen maar ik weet de code niet. kunnen jullie mij helpen :?:

Gr
Johan




Gebruikersavatar
checkin
Senior Member
Berichten: 355
Lid geworden op: 01 Sep 2003 21:05
Locatie: Netherlands

Berichtdoor checkin » 31 Mei 2004 19:32

Hallo Johan,

Je schrijft " een probleem ik kan niet de route aanpassen als ik aan het rijden ben" , kan je de route wel aanpassen als je stil staat ?
VDO MS5500 - Europa Navteq- TMC module 5010/01-VT - MA1410 - MC5400 - RST5400 - DV6100 - 2e+3e MM5000 achter - Hirschmann CarTV gen.2

MS5700-Europa Navteq-VDO PC5200 PT/40-VDO PN4000

Gebruikersavatar
JW
Senior Member
Berichten: 14088
Lid geworden op: 01 Sep 2003 21:19
Locatie: 030

Berichtdoor JW » 31 Mei 2004 19:48

checkin schreef:Hallo Johan,

Je schrijft " een probleem ik kan niet de route aanpassen als ik aan het rijden ben" , kan je de route wel aanpassen als je stil staat ?


Oftewel, heb je soms een "BPM-Uitvoering" :?:
Indien dit een toestel betreft welke onder bepaalde BPM bepalingen ingebouwd is, neem je de nodige wettelijke risico's en consequenties wanneer je wijzigingen aanbrengt met als doel de thans aanwezige blokkade op te heffen :oops:


Groet,
JW
RT4-HDD in Citroën C5 Break V6 Exclusive
Voorheen: MS 5500 met 'franse' MT 5010/01-VT en MA 1410 splitter

_______________________________________
Vragen & antwoorden svp via het forum, niet per Prive-Bericht of E-Mail.

Gebruikersavatar
johan4171
New Member
New Member
Berichten: 6
Lid geworden op: 31 Mei 2004 17:12
Locatie: Gelderland

kan wel aanpassen als ik stilsta

Berichtdoor johan4171 » 01 Jun 2004 17:24

Ik kan de route wel aanpassen als ik met de auto stil sta maar dat vind ik zo onhandig want ik moet nog wel eens plotseling naar een andere besteming maar dat kan ik dan niet rijdend doen maar er is al tegen mij verteld dat je dat in het service menu moet doen maar ik weet de code dus niet

gr Johan

Gebruikersavatar
checkin
Senior Member
Berichten: 355
Lid geworden op: 01 Sep 2003 21:05
Locatie: Netherlands

Berichtdoor checkin » 01 Jun 2004 21:05

Hallo Johan,

Dit probleem komt ook voor bij ander merken navigatie, en zoals je kan merken heeft het met een BPM vrijstelling te maken van het navigatie systeem, zie ook copy posting van JW over uitschakelen navigeerbeveiliging VDO MS4150rs.
(koppeling naar posting) :http://www.navigatiehelpsite.nl/Forum/viewtopic.php?t=1764&highlight=bpm

Jammer genoeg kunnen wij je hiermee niet verder helpen, zijn er nog andere vragen, vernemen wij dat graag.




JW schreef:Hallo xxxx,

Inderdaad, dat is vanwege de veiligheid zo gedaan. En omdat deze beveiliging er op zit, heb je een BPM vrijstelling gehad van € 1250,- als je 'm dit jaar gekocht hebt, en zelfs van € 1700 als de aankoop voor 1 januari gedaan is.
Als je die beveiliging ongedaan maakt ben je alsnog BPM verschuldigd, plus de BTW daarover :oops:

En ja, hoeveel risiko wil je lopen door de beveiliging er af te halen, maar niet de belasting te betalen?

Groet,
JW
VDO MS5500 - Europa Navteq- TMC module 5010/01-VT - MA1410 - MC5400 - RST5400 - DV6100 - 2e+3e MM5000 achter - Hirschmann CarTV gen.2



MS5700-Europa Navteq-VDO PC5200 PT/40-VDO PN4000


  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Statistieken
    Laatste bericht

Terug naar “Renault”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Onbekende zoekrobot en 0 gasten