MAG GP 1020 Kruitvat

Gebruikersavatar
hilly
New Member
New Member
Berichten: 3
Lid geworden op: 25 Feb 2008 23:08

MAG GP 1020 Kruitvat

Berichtdoor hilly » 25 Feb 2008 23:20

Heeft iemand evaring met de software van de MAG 1020 , De software is IGO my way. Ik probeer andere software erop te zetten echter lukt mij dit niet.:cry:




Gebruikersavatar
ron1969
New Member
New Member
Berichten: 3
Lid geworden op: 23 Feb 2008 17:29

Re: MAG GP 1020 Kruitvat

Berichtdoor ron1969 » 25 Feb 2008 23:47

Dat probleem heb ik ook heb ook mag gp1020 en zelfs al naar hongarije gemaild ga morgen naar kruidvat bellen zei moeten hier antwoord op weten.
Ik bedoel dus om de software te updaten .
Als ik iets meer weet meld ik het je

Gebruikersavatar
jurdim
Junior Member
Junior Member
Berichten: 27
Lid geworden op: 26 Feb 2008 01:23

Berichtdoor jurdim » 26 Feb 2008 15:18

Tot gisteren was ik nog bezig met het kopen van zo"n zelfde mag maar ik had eerst even contact met de support van Igo en kreeg van hen hetvolgende antwoordt:
Dear Jurgen ,

First of all thank you for your interest in our product.

The update program on our site can not be used for MAG and the other PNA devices and we draw everyone's attention to this fact ( http://www.i-go.com/en/update/index.php in the red note).

As you bought a MAG device please get in touch with the MAG distributor regarding the maps/updates/support.

Unfortunately we do not know anything about their business strategy, we are never informed about the planned map releases.

Kind regards,

Gábor JUHÁSZ
Product Coordinator

E-Mail: (email door mod weggehaald ivm spam risico)

Geen updates van iGo te verwachten dus
Gr Jurgen

Gebruikersavatar
Gerritje - In Memoriam †
Senior Member
Berichten: 13447
Lid geworden op: 03 Okt 2004 17:14
Locatie: NB

Berichtdoor Gerritje - In Memoriam † » 26 Feb 2008 15:31

Waardevolle waarschuwing van iGo!
Dit leidt tot de voorzichtige conclusie dat je beter doet om dit apparaat bij Kruidvat links te laten liggen
Vragen & antwoorden mbt navigatie svp via het forum, niet per Privé-Bericht of E-Mail

Gebruikersavatar
JW
Senior Member
Berichten: 14088
Lid geworden op: 01 Sep 2003 21:19
Locatie: 030

Berichtdoor JW » 26 Feb 2008 15:33

Het is bijna altijd hetzelfde met dit soort Navi's via Kruidvat, Aldi, Lidl en noem ze maar op: neem ze zoals ze zijn, en daar houdt het dan mee op. Als je daar happy mee bent, prima, anders niet doen.
Bij hoge uitzondering zijn er updates, uitbreidingen of zoiets voor te verkrijgen, maar reken daar maar niet op.

Groet,
JW
RT4-HDD in Citroën C5 Break V6 Exclusive
Voorheen: MS 5500 met 'franse' MT 5010/01-VT en MA 1410 splitter

_______________________________________
Vragen & antwoorden svp via het forum, niet per Prive-Bericht of E-Mail.

Gebruikersavatar
ron1969
New Member
New Member
Berichten: 3
Lid geworden op: 23 Feb 2008 17:29

Berichtdoor ron1969 » 26 Feb 2008 20:30

Vandaag gebeld met kruidvat daar werd ik doorgestuurd naar de firma internet voordeel die mij vervolgens weer door stuurde naar europea-trade in belgie.
Daar staat de telefoon inmiddels ook rood gloeiend van boze mag gedupeerden.
En ja je raad het goed ook europea-trade verwijst mij door naar navngo in hongarije waar het mailtje hierboven vanaf komt.
Internet voordeel heeft de klacht terug gelegd bij kruidvat dus morgen weer ff bellen.
Mischien iets voor tros radar of vara`s kassa.

ik hou je op de hoogte

Gebruikersavatar
hilly
New Member
New Member
Berichten: 3
Lid geworden op: 25 Feb 2008 23:08

Berichtdoor hilly » 26 Feb 2008 21:53

Nou,

Ik geloof dat ik heel wat heb losgemaakt met de vraag!!. Het gekke is als ik mijn MAG PNA aansluit op de computer ziet hij deze niet als extern station (beveiliging?). Met Tom-Tom is dat anders, er moet toch een foefje zijn om deze zeg maar besturing te deleten. En de Mag voorzien van andere besturing!!. Ik ga verder zoeken voor een oplossing en deel deze met jullie. Als blijkt dat after sales 0,0 is dan staat het vrij om alternatieven te onderzoeken.

Gebruikersavatar
hilly
New Member
New Member
Berichten: 3
Lid geworden op: 25 Feb 2008 23:08

Berichtdoor hilly » 26 Feb 2008 21:58

:D Nog even een nabrander!!

Degene die het product levert is verantwoordelijk voor de service, in dit geval het Kruitvat. Ik zal dan ook een aangetekende brief sturen en hun verantwoordelijk stellen. Doorverwijzen naar ????? is wel erg goedkoop.

Gebruikersavatar
Gerritje - In Memoriam †
Senior Member
Berichten: 13447
Lid geworden op: 03 Okt 2004 17:14
Locatie: NB

Berichtdoor Gerritje - In Memoriam † » 26 Feb 2008 22:05

De kans op succes bij de postcodeloterij lijkt me ruim groter dan resultaten bij dit apparaat.
Breng terug naar Kruidvat en koop een echte. :wink:
Overigens als je daar echt tekeer gaat kon Kruidvat inderdaad wel eens een kruitvat blijken te zijn!
Vragen & antwoorden mbt navigatie svp via het forum, niet per Privé-Bericht of E-Mail

Gebruikersavatar
JW
Senior Member
Berichten: 14088
Lid geworden op: 01 Sep 2003 21:19
Locatie: 030

Berichtdoor JW » 26 Feb 2008 22:15

hilly schreef::D Nog even een nabrander!!

Degene die het product levert is verantwoordelijk voor de service, in dit geval het Kruitvat. Ik zal dan ook een aangetekende brief sturen en hun verantwoordelijk stellen. Doorverwijzen naar ????? is wel erg goedkoop.


Klopt.
In dit geval is Kruidvat de leverancier, en dus de organisatie die hierop aangesproken moet worden.
De vraag is alleen: welk recht heb je tot klagen? Heeft Kruidvat beloften/toezeggingen gedaan die ze niet waarmaken? Wat staat daarover in hun advertentie/folder?

Groet,
JW
RT4-HDD in Citroën C5 Break V6 Exclusive
Voorheen: MS 5500 met 'franse' MT 5010/01-VT en MA 1410 splitter

_______________________________________
Vragen & antwoorden svp via het forum, niet per Prive-Bericht of E-Mail.

Gebruikersavatar
Higgy
Moderator
Moderator
Berichten: 1762
Lid geworden op: 16 Nov 2003 15:42

Berichtdoor Higgy » 27 Feb 2008 11:17

Bij netjes inpakken in de originele verpakking en terugbrengen doet het Kruidvat nooit echt moeilijk hoor.
iPhone 6 met Sygic, Waze, Navmii
TomTom One XL Europa

Gebruikersavatar
DJRON
Starting Member
Starting Member
Berichten: 15
Lid geworden op: 28 Jan 2009 21:15

Berichtdoor DJRON » 28 Jan 2009 21:42

weet het niet zeker ,maar volgens mij is dit ook een CPIT
als het goed is staat de sw op een SD kaart ,zoja ,is hier heel makkelijk andere SW op te zetten :idea:

Gebruikersavatar
JW
Senior Member
Berichten: 14088
Lid geworden op: 01 Sep 2003 21:19
Locatie: 030

Berichtdoor JW » 28 Jan 2009 22:17

DJRON schreef:weet het niet zeker ,maar volgens mij is dit ook een CPIT
als het goed is staat de sw op een SD kaart ,zoja ,is hier heel makkelijk andere SW op te zetten :idea:


Ook al staat die SW op een SD kaart, dan nog is het niet zo dat je er zomaar een andere op kunt zetten.
Daar zijn legio voorbeelden van, dus als je dat anders WEET, laat dat dan hier even ZIEN.

Groet,
JW
RT4-HDD in Citroën C5 Break V6 Exclusive
Voorheen: MS 5500 met 'franse' MT 5010/01-VT en MA 1410 splitter

_______________________________________
Vragen & antwoorden svp via het forum, niet per Prive-Bericht of E-Mail.

Gebruikersavatar
DJRON
Starting Member
Starting Member
Berichten: 15
Lid geworden op: 28 Jan 2009 21:15

Berichtdoor DJRON » 29 Jan 2009 13:54

ik heb niet zoon ding ,maar weet bijna zeker dat het een CPIT is
bij deze apparaten staat alles op de sd kaart ,en ja, dan kun je er heel makkelijk wat anders op zetten :roll:
ik heb nog niemand die dit voor mij getest heeft op dit apparaat
maar dit:
Afbeelding
werkt oa op een Cartrek 600 , op een MUSTEK GP135 ,RoadNavigator RN-66
apparaten met wince 5.0 >> voor wince 4.2 is er een andere versie

zo maak je van een goedkoop kastje toch een goed systeem 8)

Gebruikersavatar
appie48
Starting Member
Starting Member
Berichten: 13
Lid geworden op: 13 Dec 2008 19:29

Berichtdoor appie48 » 12 Feb 2009 00:27

heb deze ook gehad

de weg, allee in nl ging het nog wel, de sat ontvangst was beroert en in bv frankrijk is het knudde

maar de aansluiting voor de lader op het apparaat heeft een byzonder korte levensduur, echter kruidvat doet daar totaal niet moeilijk over heb twee keer een andere gekregen in een jaar (garantie) de derde heeft het ook maar 5 maanden uitgehouden

alle stuk omdat de soldeerbevestigingen van de lader loslieten in het apparaat


Terug naar “Overige merken -- MOBIEL --”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Onbekende zoekrobot en 0 gasten