File igo/320_240/loading.bmp niet te vinden op Avic S2

Gebruikersavatar
ddenolf
Starting Member
Starting Member
Berichten: 10
Lid geworden op: 12 Okt 2008 22:04

File igo/320_240/loading.bmp niet te vinden op Avic S2

Berichtdoor ddenolf » 13 Okt 2008 22:03

Beste,

Na een poging om de flitspalen in te geven in mijn Pioneer AVIC S2krijg ik de melding dat de volgende file

igo/320_240/loading.bmp niet te vinden is. De applicatie wordt afgesloten.

Kan er hier iemand enige hulp bieden??




Gebruikersavatar
JW
Senior Member
Berichten: 14088
Lid geworden op: 01 Sep 2003 21:19
Locatie: 030

Berichtdoor JW » 13 Okt 2008 22:45

Waar heb je die "flitspalen" vandaan gehaald?

Groet,
JW
RT4-HDD in Citroën C5 Break V6 Exclusive
Voorheen: MS 5500 met 'franse' MT 5010/01-VT en MA 1410 splitter

_______________________________________
Vragen & antwoorden svp via het forum, niet per Prive-Bericht of E-Mail.

Gebruikersavatar
ddenolf
Starting Member
Starting Member
Berichten: 10
Lid geworden op: 12 Okt 2008 22:04

Berichtdoor ddenolf » 13 Okt 2008 22:51

Via de site : www.speedcamupdate.com

de kosten zijn ca. 20 Euro per jaar, via VISA te betalen (wat ik ook gedaan heb :oops: :oops: )

Gebruikersavatar
JW
Senior Member
Berichten: 14088
Lid geworden op: 01 Sep 2003 21:19
Locatie: 030

Berichtdoor JW » 13 Okt 2008 23:05

Op die site lees ik:
Systeemvereiste: navigatiesoftware iGO My Way 2006 Plus / 2008
Zit die in jouw Avic S2?

Ik dacht dat de Avic S2 met Teleatlas kaart-SW werkte, en da's heel wat anders.

Groet,
JW
RT4-HDD in Citroën C5 Break V6 Exclusive
Voorheen: MS 5500 met 'franse' MT 5010/01-VT en MA 1410 splitter

_______________________________________
Vragen & antwoorden svp via het forum, niet per Prive-Bericht of E-Mail.

Gebruikersavatar
ddenolf
Starting Member
Starting Member
Berichten: 10
Lid geworden op: 12 Okt 2008 22:04

Berichtdoor ddenolf » 13 Okt 2008 23:14

De installatie gebeurde via de bij de GPS geleverde DVD.

De AVIC S2 staat vermeld bij de Pioneer toestellen in de lijst.

Heb dezelfde vraag een aantal keer gevonden via Google, maar helaas nergens een antwoord.

Gebruikersavatar
JW
Senior Member
Berichten: 14088
Lid geworden op: 01 Sep 2003 21:19
Locatie: 030

Berichtdoor JW » 14 Okt 2008 00:23

ddenolf schreef:De installatie gebeurde via de bij de GPS geleverde DVD.

De AVIC S2 staat vermeld bij de Pioneer toestellen in de lijst.

Heb dezelfde vraag een aantal keer gevonden via Google, maar helaas nergens een antwoord.


Dat klopt.
Maar dan met een andere SW dan er standaard op zit. Want zó lees ik dat :oops:

Groet,
JW
RT4-HDD in Citroën C5 Break V6 Exclusive
Voorheen: MS 5500 met 'franse' MT 5010/01-VT en MA 1410 splitter

_______________________________________
Vragen & antwoorden svp via het forum, niet per Prive-Bericht of E-Mail.

Gebruikersavatar
ddenolf
Starting Member
Starting Member
Berichten: 10
Lid geworden op: 12 Okt 2008 22:04

Berichtdoor ddenolf » 14 Okt 2008 06:45

Heb je enig idee of voorstel voor een oplossing??

Iemand op een ander forum past zijn vraag aan met opgelost maar geeft jammergenoeg de oplossing er niet bij. De vraag dateert al van maart 2007, dat forummember schijnt niet meer te bereiken te zijn.

Groeten

Gebruikersavatar
Gerritje - In Memoriam †
Senior Member
Berichten: 13447
Lid geworden op: 03 Okt 2004 17:14
Locatie: NB

Berichtdoor Gerritje - In Memoriam † » 14 Okt 2008 07:21

Met wat ik hiervan lees en terug kan vinden mbv oa Google gaat het steeds om het volgende: Een softwarematig gemodificeerde PND, in dit geval de AVIC S2, met daarop een niet daarvoor bedoelde (illegale :?: ) versie van iGo/Miomap zonder kaartlicentie. Eea uit zich bijv. bij het installeren van andere toepassingen.
Daarover is door TS echter nog geen duidelijkheid gegeven
Vragen & antwoorden mbt navigatie svp via het forum, niet per Privé-Bericht of E-Mail

Gebruikersavatar
ddenolf
Starting Member
Starting Member
Berichten: 10
Lid geworden op: 12 Okt 2008 22:04

Berichtdoor ddenolf » 14 Okt 2008 07:25

Ik vind op de Avic S2 nergens terug hoe je eventueel je software moet registreren?? Bij mij gaat het om een originele door de leverancier meegleverde DVD.
Voor het ontvangen van de file met de flitspalen en cameras heb ik zoals gevraagd een VISA betaling gedaan.
Misschien moet er van hen nog een bevestiging komen of een installatiefile maar de betaling is reeds zondag gebeurd. ???

Ik heb gisteren een mail gestuurd naar Speedcamupdate, maar nog geen antwoord gekregen.

Gebruikersavatar
Gerritje - In Memoriam †
Senior Member
Berichten: 13447
Lid geworden op: 03 Okt 2004 17:14
Locatie: NB

Berichtdoor Gerritje - In Memoriam † » 14 Okt 2008 07:34

Kun je bevestigen dat je deze S2 splinternieuw hebt gekocht met de Pioneer DVD erbij?

In je eerste bericht vertel je ons dat je probeert flitspalen te installeren en in je laatste bericht vertel je dat je nog steeds niets hebt gehoord van de flitspalenboer. Hoe kun je dan downlaoden? Heel verwarrend allemaal
Registreren kan alleen maar met officiële iGo software!

Als je de genoemde software wilt kunnen gebruiken dien je, zoals ook boven al duidelijk wordteerst iGo geïnstalleerd te hebben. En of dat allemaal zo legaal is valt te betwijfelen.
Gewoon installeren terwijl de originele sw er op staat kan niet
Vragen & antwoorden mbt navigatie svp via het forum, niet per Privé-Bericht of E-Mail

Gebruikersavatar
ddenolf
Starting Member
Starting Member
Berichten: 10
Lid geworden op: 12 Okt 2008 22:04

Berichtdoor ddenolf » 14 Okt 2008 17:17

Gerritje schreef:Kun je bevestigen dat je deze S2 splinternieuw hebt gekocht met de Pioneer DVD erbij?

In je eerste bericht vertel je ons dat je probeert flitspalen te installeren en in je laatste bericht vertel je dat je nog steeds niets hebt gehoord van de flitspalenboer. Hoe kun je dan downlaoden? Heel verwarrend allemaal
Registreren kan alleen maar met officiële iGo software!

Als je de genoemde software wilt kunnen gebruiken dien je, zoals ook boven al duidelijk wordteerst iGo geïnstalleerd te hebben. En of dat allemaal zo legaal is valt te betwijfelen.
Gewoon installeren terwijl de originele sw er op staat kan niet


Ik heb dus een AVIC-S2 gekocht met de bijhorende CD/DVD,

op de CD/DVD is er het te installeren progje SPEEDCAMUPDATE

Tijdens het installeren wordt er verwezen naar de site van SPEEDCAMUPDATE

op die site krijg je de vermelding dat een abonnement van één jaar 19,90 Euro kost

dit heb ik betaald door middel van VISA

verder heb ik van SPEEDCAMUPDATE niets meer gehoord of gekregen via mail of dergelijke

Bij een volgende poging om SPEEDCAMUPDATE te vervolledigen kreeg ik de melding dat er dus de file ..... ontbrak en dat de toepassing wordt afgesloten.

Ik weet niet waar ik iets verkeerd/illegaal kan gedaan hebben. Er is tijdens de installatie van de microsoft Active sync nergens gevraagd om iets te registreren, dus hier weet ik ook niet wat ik kan verkeerd/illegaal gedaan hebben.

Groeten

Gebruikersavatar
kobus1960
Senior Member
Berichten: 893
Lid geworden op: 21 Feb 2006 02:43
Locatie: Alblasserdam, 2951

Berichtdoor kobus1960 » 14 Okt 2008 17:29

Even een vraag, heb je speedcams aangezet op het apparaat??
Doe je dat niet, werkt de software ook niet.
Tis maar een gok dit, maar wie weet 8)
MVG,
Kobus

TT Start 60 Europa, lifetime uptdates + flitsabbo.
Samsung S3 Neo, Sygic 14.5.5. Benelux, benenwagen.

Gebruikersavatar
ddenolf
Starting Member
Starting Member
Berichten: 10
Lid geworden op: 12 Okt 2008 22:04

Berichtdoor ddenolf » 14 Okt 2008 17:33

kobus1960 schreef:Even een vraag, heb je speedcams aangezet op het apparaat??
Doe je dat niet, werkt de software ook niet.
Tis maar een gok dit, maar wie weet 8)


Ik geraak zelfs zover niet, tijdens het "opladen van de speedcams als POI's" moet er iets verkeerds gelopen zijn denk ik, nu kan ik het gedeelte GPS niet meer opstarten, de MP3speler en Bluetooth menus zijn nog bruikbaar.

Gebruikersavatar
Gerritje - In Memoriam †
Senior Member
Berichten: 13447
Lid geworden op: 03 Okt 2004 17:14
Locatie: NB

Berichtdoor Gerritje - In Memoriam † » 14 Okt 2008 17:54

Op de betreffende site staat in rood duidelijk aangegeven dat het alleen nut heeft om dat programmaatje te gebruiken als je iGo geïnstalleerd hebt.
Systeemvereiste: navigatiesoftware iGO My Way 2006 Plus / 2008

In hoeverre dit ook de standaard voorziening van de S2 is weet ik niet want waar de S2 mee wordt geleverd is een speciaal voor Pioneer aangepaste versie van de iGo software.
Je zult dus op één of andere wijze eerst de juiste navigatiesoftware moeten hebben om van de flistpaalservice gebruik te kunnen maken
Vragen & antwoorden mbt navigatie svp via het forum, niet per Privé-Bericht of E-Mail

Gebruikersavatar
ddenolf
Starting Member
Starting Member
Berichten: 10
Lid geworden op: 12 Okt 2008 22:04

Berichtdoor ddenolf » 14 Okt 2008 17:59

Gerritje schreef:Op de betreffende site staat in rood duidelijk aangegeven dat het alleen nut heeft om dat programmaatje te gebruiken als je iGo geïnstalleerd hebt.
Systeemvereiste: navigatiesoftware iGO My Way 2006 Plus / 2008

In hoeverre dit ook de standaard voorziening van de S2 is weet ik niet want waar de S2 mee wordt geleverd is een speciaal voor Pioneer aangepaste versie van de iGo software.
Je zult dus op één of andere wijze eerst de juiste navigatiesoftware moeten hebben om van de flistpaalservice gebruik te kunnen maken


Die flitspalen zijn nu voor mij niet zooooo belangrijk, ik zou gewoon de GPS terug aan de praat willen krijgen.

Via de site van Pioneer wordt er ook doorverwezen naar dezelfde site SPEEDCAMUPDATE maar verder geraak ik niet.

Op de site staat de AVIC S2 wel als voorbeeld aangegeven bij de vereiste sofware.

Gebruikersavatar
JW
Senior Member
Berichten: 14088
Lid geworden op: 01 Sep 2003 21:19
Locatie: 030

Berichtdoor JW » 14 Okt 2008 18:51

Op http://www.kieskeurig.nl/navigatie_syst ... ws/192336/ staat een verhaal waarin beschreven is dat het iGo SW zou zijn met een TeleAtlas kaart. Dat kom ik ook op een US site tegen.

In een ander verhaal bij kieskeurig wordt over de nodige problemen gerept, ook met de SW, er zouden ook al de nodige updates in omloop zijn.
Als je bij Pioneer NL S2 intypt staat daar ook het eea http://search.pioneer.eu/search/?sp_a=s ... sp_f=UTF-8.

Op een US Forum http://www.gpsreview.net/pioneer-avic-s2/ staat bij 26:
OK, here is the way to download virtually any POI format into the AVIC-S2. Because it shares the same iGO platform as MIO devices such as the C310X, you can use any tricks that MIO owners suggest.

Groet,
JW
RT4-HDD in Citroën C5 Break V6 Exclusive
Voorheen: MS 5500 met 'franse' MT 5010/01-VT en MA 1410 splitter

_______________________________________
Vragen & antwoorden svp via het forum, niet per Prive-Bericht of E-Mail.

Gebruikersavatar
ddenolf
Starting Member
Starting Member
Berichten: 10
Lid geworden op: 12 Okt 2008 22:04

Berichtdoor ddenolf » 14 Okt 2008 19:26

@JW

Ik denk dat je de status van senior-member zeker waard bent !!!!!!!!!!!!!!!

Thanks a lot. Ik heb via één van de links tot upgrade de GPS terug aan de praat gekregen. Ik weet nog niet of de flitspalen en/of cameras nu werken maar ik zal het er maar bij laten denk ik.


Nogmaals Thanks Thanks Thanks

Gebruikersavatar
kobus1960
Senior Member
Berichten: 893
Lid geworden op: 21 Feb 2006 02:43
Locatie: Alblasserdam, 2951

Berichtdoor kobus1960 » 14 Okt 2008 20:49

JW schreef:Op een US Forum http://www.gpsreview.net/pioneer-avic-s2/ staat bij 26:
OK, here is the way to download virtually any POI format into the AVIC-S2. Because it shares the same iGO platform as MIO devices such as the C310X, you can use any tricks that MIO owners suggest.

Groet,
JW


Hierop inhakende kan ik je deze site aanbevelen, http://forum.cindyenguy.be/index.php , hier vindt je de
slimme mensen op Mio gebied 8)
Programma's zoals MIOtransfer e.d. zijn daar te vinden, maakt alles op dat gebied een stuk makkelijker.
MVG,
Kobus

TT Start 60 Europa, lifetime uptdates + flitsabbo.
Samsung S3 Neo, Sygic 14.5.5. Benelux, benenwagen.

Gebruikersavatar
JW
Senior Member
Berichten: 14088
Lid geworden op: 01 Sep 2003 21:19
Locatie: 030

Berichtdoor JW » 14 Okt 2008 21:41

@ ddenolf
Danke voor die Blumen :D

Plezierig te lezen dat je je systeem weer aan de praat gekregen hebt.
Waar zo'n forum al niet goed voor is. Zegt het voort :idea:

Groet,
JW
RT4-HDD in Citroën C5 Break V6 Exclusive
Voorheen: MS 5500 met 'franse' MT 5010/01-VT en MA 1410 splitter

_______________________________________
Vragen & antwoorden svp via het forum, niet per Prive-Bericht of E-Mail.


  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Statistieken
    Laatste bericht

Terug naar “Overige merken -- MOBIEL --”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Onbekende zoekrobot en 0 gasten