Navteq site: wat doe ik fout?

(voorheen NavTech)
Gebruikersavatar
Mathy
Average Member
Average Member
Berichten: 74
Lid geworden op: 04 Jan 2007 17:36

Navteq site: wat doe ik fout?

Berichtdoor Mathy » 03 Apr 2007 00:27

Hallo navigatiespecialisten

Schijnbaar doe ik op de site van Navteq iets fout, of de site van Navteq is niet compatible met m'n Apple.

Ik heb geprobeerd me te laten registreren. Dat schijnt nog goed te gaan, maar een bevestigingsmailtje of een mailtje met daarin de link om m'n account vrij te schakelen krijg ik niet. Terwijl ik absoluut zeker ben, dat ik het juiste emailadres ingegeven heb.

Ik heb dus half februari maar als gast twee verbeterpuntjes aangegeven. Daarop heb ik wel twee mailtjes ontvangen met de bevestiging van die meldingen. Die kan ik ook terugvinden op de site van Navteq, maar er staat niet bij of eraan gewerkt wordt. Ik kan wel onder aan mijn melding een vraag toevoegen. Wat moet ik hiermee?

Als de site van Navteq zo onvriendelijk blijft, wil ik de verbeterpuntjes hier in het vervolg wel intypen. Lijkt me een stuk handiger (voor mij), maar de vraag is: "Kan ik dan ook verbeterpuntjes aangeven, die over "mijn" navigatiesysteem gaan"? Zo vind ik bijvoorbeeld dat op kleine rotondes, de melding "rechts" te laat komen. Het gaat trouwens om de JVC KD-NX901 met de eerste en tot nog toe enige update die uit is. En da's nog zo'n punt. Op de site van Navteq verschenen tegelijkertijd zowel de update voor 2006 en die voor 2007. En bij Navteq weet niemand het verschil.

Groetjes

Mathy
Gebruikersavatar
Toho_NL
Moderator
Moderator
Berichten: 2525
Lid geworden op: 29 Okt 2003 09:36
Locatie: Beuningen (Gld.)

Berichtdoor Toho_NL » 03 Apr 2007 09:17

Ik heb ook regelmatig problemen op de Mapreportersite. Bij de aanmelding kreeg ik de mail in mijn spam-box en die wordt automatisch geleegd, dus was de mail kwijt. Heb toen gemaild met de customer service en die hebben mijn account geactiveerd (met een standaard wachtwoord, wat je later weer kan wijzigen). Ik heb nu ook af en toe problemen met inloggen, dus dat schiet niet echt op. Het mooie is dat je, als je inlogt, kan zien welke meldingen je hebt ingestuurd en wat de status is.

Je kan de meldingen hier natuurlijk ook plaatsen. NAVTEQ leest hier mee (je krijgt helaas geen officieel antwoord) en de wijzigingen zullen worden doorgevoerd, als dit nog niet het geval was.

Dingen m.b.t. jouw navigatiesysteem hebben meer te maken met de besturingssoftware van je systeem en daarvoor moet je dan, denk ik, bij de fabrikant van het systeem zijn.

Groeten,

Toho_NL.
MS5700 (HERE 2013/2014) + TMC-box MT5011 + antennesplitter MA1410 + Arat mount VW T4 + Arat mount VDO Dayton MS5700!


  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Statistieken
    Laatste bericht

Terug naar “Navteq”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Onbekende zoekrobot en 0 gasten