Hendrik Ido Ambacht --> Bramengaarde

(voorheen NavTech)
Gebruikersavatar
Fantom
Senior Member
Berichten: 786
Lid geworden op: 13 Sep 2003 17:18
Locatie: Zuid Holland

Hendrik Ido Ambacht --> Bramengaarde

Berichtdoor Fantom » 28 Apr 2004 18:05

Ik kom de bramengaarde in Hendrik Ido Ambacht niet tegen op Navteq CIQ 2004/01.
Ik weet dat het een relatief nieuwe wijk is maar naar wat ik begrepen heb bestaat de straat reeds ongeveer een jaar.




Gebruikersavatar
Toho_NL
Moderator
Moderator
Berichten: 2525
Lid geworden op: 29 Okt 2003 09:36
Locatie: Beuningen (Gld.)

Berichtdoor Toho_NL » 12 Mei 2004 19:51

In de nieuwe database van Navteq (die door BMW 2004-02 gebruikt wordt) staat deze straat ook nog niet (niet onder die naam in ieder geval). Weet je misschien bij welke straat (die wel in te geven is) deze straat moet liggen?

Groetjes,

Toho_NL.

P.s. ik heb dit opgezocht op Mapquest.
MS5700 (HERE 2013/2014) + TMC-box MT5011 + antennesplitter MA1410 + Arat mount VW T4 + Arat mount VDO Dayton MS5700!

Gebruikersavatar
Toho_NL
Moderator
Moderator
Berichten: 2525
Lid geworden op: 29 Okt 2003 09:36
Locatie: Beuningen (Gld.)

Berichtdoor Toho_NL » 12 Mei 2004 19:59

Hmmm, weet je wat vreemd is?? Als ik een dichtbij liggende weg ingeef (Krommeweg) dan zie ik de Bramengaarde gewoon staan... Dat noem ik nog eens vreemd. Maar goed, het lijkt er dus op dat deze weg inmiddels is toegevoegd (Navteq zal hier wel antwoord op geven). Als ik trouwens kijk op een site waar ze kaaren van TeleAtlas gebruiken zie ik dat dit niet overeenkomt met de kaarten van Navteq. Natuurlijk ga ik ervan uit dat die van Navteq goed zijn ;), maar je weet nooit. Zo ontbreekt op de kaarten van Navteq de Sophialaan en de aansluiting van die straat op de Bongerd. Misschien toch handig om dit gebied eens te bezoeken???

Laten we even kijken wat Navteq ons zegt. Misschien zijn ze er al geweest en is het inmiddels bijgewerkt en staat het op de nieuwe CD's wel (niet alle geometrie staat op die van BMW 2004-02 (werkt ook in een systeem van VDO Dayton)). Er is in ieder geval al wel een gedeelte bereikbaar met de nieuwe CD's.

Groetjes,

Toho_NL.
MS5700 (HERE 2013/2014) + TMC-box MT5011 + antennesplitter MA1410 + Arat mount VW T4 + Arat mount VDO Dayton MS5700!

Gebruikersavatar
Fantom
Senior Member
Berichten: 786
Lid geworden op: 13 Sep 2003 17:18
Locatie: Zuid Holland

Berichtdoor Fantom » 12 Mei 2004 20:01

Ik weet dat Teleatlas het goed heeft aangezien daar iemand woont die ook met een NAv rijdt.
En op mijn 2004/01 NT cd staat de straat in ieder geval nog niet.
Volgens de huidige kaart rij ik nog gewoon tussen de koeien. :wink:

Gebruikersavatar
Toho_NL
Moderator
Moderator
Berichten: 2525
Lid geworden op: 29 Okt 2003 09:36
Locatie: Beuningen (Gld.)

Berichtdoor Toho_NL » 12 Mei 2004 20:14

Misschien als je de 2004/02 kaart ontvangt dat het probleem dan deels over is.. Je zou voor de lol eens op de kaarten van TeleAtlas moeten kijken en bekijken of de geometrie daar goed ligt (niet alleen die weg, maar ook de omgeving van die weg (de nieuwbouwwijk)).

Groetjes,

Toho_NL.
MS5700 (HERE 2013/2014) + TMC-box MT5011 + antennesplitter MA1410 + Arat mount VW T4 + Arat mount VDO Dayton MS5700!

Gebruikersavatar
Toho_NL
Moderator
Moderator
Berichten: 2525
Lid geworden op: 29 Okt 2003 09:36
Locatie: Beuningen (Gld.)

Berichtdoor Toho_NL » 07 Sep 2004 10:34

Een kijkje op Maporama leert ons dat deze weg er inmiddels wel in staat :). Fantom, kun jij zien of het nu wel klopt?

Groetjes,

Toho_NL.

P.s. is het nou Henrik Ido Ambacht of Hendrik-Ido-Ambacht (zo staat het in de database)?
MS5700 (HERE 2013/2014) + TMC-box MT5011 + antennesplitter MA1410 + Arat mount VW T4 + Arat mount VDO Dayton MS5700!

Gebruikersavatar
Fantom
Senior Member
Berichten: 786
Lid geworden op: 13 Sep 2003 17:18
Locatie: Zuid Holland

Berichtdoor Fantom » 07 Sep 2004 14:33

Toho_NL schreef:Een kijkje op Maporama leert ons dat deze weg er inmiddels wel in staat :). Fantom, kun jij zien of het nu wel klopt?

Groetjes,

Toho_NL.

P.s. is het nou Henrik Ido Ambacht of Hendrik-Ido-Ambacht (zo staat het in de database)?


Jep de Bramengaarde staat in de op de CIQ 2004.02 CD. Het valt me wel op dat de huisnummers nog niet zijn ingevoerd in de database. En volgens mij is het Hendrik Ido Ambacht (Zonder de streepjes)

Gebruikersavatar
Toho_NL
Moderator
Moderator
Berichten: 2525
Lid geworden op: 29 Okt 2003 09:36
Locatie: Beuningen (Gld.)

Berichtdoor Toho_NL » 19 Mei 2005 12:49

Dus aan Navteq: zouden jullie de huisnummers willen toevoegen aan de Bramengaarde + omgeving en zouden jullie eens willen kijken of het Hendrik Ido Ambacht of Hendrik-Ido-Ambacht moet zijn?

Groetjes,

Toho_NL.
MS5700 (HERE 2013/2014) + TMC-box MT5011 + antennesplitter MA1410 + Arat mount VW T4 + Arat mount VDO Dayton MS5700!

Gebruikersavatar
Toho_NL
Moderator
Moderator
Berichten: 2525
Lid geworden op: 29 Okt 2003 09:36
Locatie: Beuningen (Gld.)

Berichtdoor Toho_NL » 02 Jul 2006 13:41

Met Destinator 6 (Q1 2006) is het mogelijk de adressen 1 t/m 199 te kiezen. Hoe het zit op onze 2006/07 DVD heb ik nog niet gekeken, maar ga dit zometeen even doen. Voorlopig blijft het topic dus nog (even) open.

Groetjes,

Toho_NL.
MS5700 (HERE 2013/2014) + TMC-box MT5011 + antennesplitter MA1410 + Arat mount VW T4 + Arat mount VDO Dayton MS5700!

Gebruikersavatar
Toho_NL
Moderator
Moderator
Berichten: 2525
Lid geworden op: 29 Okt 2003 09:36
Locatie: Beuningen (Gld.)

Berichtdoor Toho_NL » 02 Jul 2006 14:36

Ook met onze 2006/07 DVD (Q4 2005) staat de wijk erop en zijn van de Bramengaarde de huisnummers 1 t/m 199 te selecteren. Dit topic kan dan ook dicht.
MS5700 (HERE 2013/2014) + TMC-box MT5011 + antennesplitter MA1410 + Arat mount VW T4 + Arat mount VDO Dayton MS5700!


Terug naar “Navteq”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Onbekende zoekrobot en 0 gasten