Giessenburg - Ambachtsweg

(voorheen NavTech)
Gebruikersavatar
Han
Senior Member
Berichten: 1051
Lid geworden op: 01 sep 2003 18:57

Giessenburg - Ambachtsweg

Bericht door Han »

Als je de Ambachtsweg in giessenburg ingeeft als bestemming dan gaat je systeem klagen dat er geen route gemaakt kan worden :shock:
Nou dan maar rijden op goed geluk naar giessenburg eenmaal aangekomen op de ambachtsweg krijg ik 50 meter voor de bestemming ineens :
bestemming berijkt de bestemming bevind zich rechts :?

Wat blijkt nu aan het begin van de ambachtsweg en de nijverheidsweg staat een bord verboden in te rijden tussen 22.00 en 5.30 uur Ik vermoed dat het systeem denkt dat je er nooit in mag.

Han

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
NAVTEQ
Specified Moderator
Specified Moderator
Berichten: 217
Lid geworden op: 18 nov 2003 19:10

Giessenburg - Ambachtsweg

Bericht door NAVTEQ »

Hallo Han,

Je hebt helemaal gelijk. Het systeem denkt dat je er helemaal niet in mag. De database heeft overigens wel de juiste informatie. Wij coderen de precieze functionaliteit van het door jou beschreven bord. Ook voor weekmarkten die op bepaalde dagen en tijden voor een fysieke afsluiting zorgen worden door ons in de database gecodeerd.
De meeste navigatie systemen gebruiken deze informatie echter niet, en gaan er van uit dat deze straten geen rol spelen in de optimale routering van A naar B. Dat is efficient en in de meeste gevallen natuurlijk terecht, maar in individuele gevallen waar dit een voorbeeld van is niet. We zullen deze melding doorgeven aan de applicatie bouwer, en wie weet leidt dit tot een software update in de toekomst.

met vriendelijk groet, het NavTech NHS team

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

Terug naar “Navteq”