Ede: Galvanistraat /afrit 1 vanaf A30

(voorheen NavTech)
Gebruikersavatar
ritselaar
Moderator
Moderator
Berichten: 878
Lid geworden op: 01 Sep 2003 22:23
Locatie: Duiven / 6922

Ede: Galvanistraat /afrit 1 vanaf A30

Berichtdoor ritselaar » 23 Aug 2006 21:44

Ik reed laatst op de A30 (vanaf de A12) en nam afrit 1 Industrieterrein Ede.
Onderaan de afrit wou ik linksaf, wat uiteraard ook gewoon kan.

Echter de navigatie wil eerst rechtsaf onder de A30 door en dan keren om dan de juiste kant op te gaan.


Ik heb vandaag nogmaals in de navigatie gekozen voor een straat op dat industrieterrein (Amperestraat) en op het scherm zag ik wederom die "rare" omweg.

Zie ook plaatje.

Kan Navteq dit aanpassen, zodat je wel direct linksaf kan ?

Frits de Laar
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen te bekijken van dit bericht.
TomTom Carminat OS 8.842
kaart Europe 880

TomTom Go 950Live
855 europa
855 noord amerika




Gebruikersavatar
NAVTEQ
Specified Moderator
Specified Moderator
Berichten: 217
Lid geworden op: 18 Nov 2003 19:10
Locatie: Nederland

Berichtdoor NAVTEQ » 25 Mar 2008 22:12

De NAVTEQ database is gecontroleerd op eventuele beperkingen / ontbrekende geometrie en is correct bevonden. Het is (inmiddels) in de NAVTEQ database mogelijk linksaf te slaan, zonder dat de vreemde omweg gemaakt moet worden.


  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Statistieken
    Laatste bericht

Terug naar “Navteq”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Onbekende zoekrobot en 0 gasten