Bemweg Zevenaar

(voorheen NavTech)
Gebruikersavatar
Rolandvisser
New Member
New Member
Berichten: 9
Lid geworden op: 15 Jun 2006 21:28

Bemweg Zevenaar

Berichtdoor Rolandvisser » 21 Jun 2006 14:09

volgens de kaart is er een spoorovergang op de Bemweg naar de Maatjesweg/Uiversweg dit is niet correct deze overgang is verwijderd toen de Betuwelijn werd aangelegd er is wel een fietstunnel aangelegd onder de Betuwelijn door dit heet het Holthuizerpad op onderstaande kaart heb ik ook aangegeven hoe deze weg loopt

Ook zit er een klein foutje in de Paddestoel deze weg is niet doodlopend deze weg gaat alleen over in een fietspad en sluit vervolgens aan op de Ringbaan Zuid.

De Maatjesweg is ook niet volledig correct als je in de richting gaat van Babberich naar camping Rivo Torto (deze camping zit aan de Beekseweg en niet zoals op de kaart de Maatjesweg) dan loopt er een weg parallel aan de Betuwelijn deze weg heeft overigens (nog) geen naam en verderop als je in de richting gaat van duitsland richting de Kwartiersedijk dan staat er op de kaart een overgang maar ook deze is verwijderd en vervangen door een fietstunnel ook dit heb ik op de tekening aangegeven

als je vanuit de richting van Babberich komt en je rijd iver de Beekseweg dan loopt er naast de brug over de Betuwelijn een fietspad naar beneden naar camping Rivo Torto zie tekening
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen te bekijken van dit bericht.
Gebruikersavatar
ritselaar
Moderator
Moderator
Berichten: 878
Lid geworden op: 01 Sep 2003 22:23
Locatie: Duiven / 6922

Berichtdoor ritselaar » 09 Jul 2006 17:52

In dit ondedeeel behandlet Roeland diverse fouten die ook NIET correct staan op Navteq 2006/07.

* Spoorwegovergang is inderdaad weg en even verderop ligt een fietstunnel onder de spoorlijn.

* Paddestoel houdt op als weg en gaat dan verder als fietspas richting de Ringbaan (Hier werdeom de vraag wat te doen met fietspad, want voor de auto is dit geen aansluiting ussen Ringbaan-Zuid en Paddestoek).

* Idem met fietspad vanaf de Beekseweg naar beneden richting caping Rivo Torto. (Maar is uiteraard wederom geen verbining voor auto's).

* Kwartiersdedijk: Rijdend over zandpad kom je uiteindelijk op punt wat oeland beschrijft. De weg is doodlopend en alleen toegankelijk voor (brom)fietsers. Ik ben dit laatste stukje niet mee ingereden, dus weet nniet precies waar de Kwartiersedijk ophoudt (zowel van de noordelijke, als vanaf de zuidelijke kant).


Graag dus bij veldrit controleren.


Frits de Laar
TomTom Carminat OS 8.842
kaart Europe 880

TomTom Go 950Live
855 europa
855 noord amerika

Gebruikersavatar
NAVTEQ
Specified Moderator
Specified Moderator
Berichten: 217
Lid geworden op: 18 Nov 2003 19:10
Locatie: Nederland

Berichtdoor NAVTEQ » 25 Mar 2008 21:51

Hallo Roland en Frits,

Alle genoemde situaties staan inmiddels correct in de NAVTEQ database. Het was even puzzelen, maar het zou nu moeten kloppen :).


Terug naar “Navteq”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Onbekende zoekrobot en 0 gasten