Almere: rotonde in Randstaddreef & wijziging Veluwedreef

(voorheen NavTech)
Gebruikersavatar
Riekus
Senior Member
Berichten: 299
Lid geworden op: 02 Feb 2004 09:19

Almere: rotonde in Randstaddreef & wijziging Veluwedreef

Berichtdoor Riekus » 18 Jul 2005 23:25

1. Nieuwe rotonde
In almere is vanaf een drietal weken geleden een nieuwe rotonde in gebruik. De rotonde ligt tussen de rotondes die de randstaddreef verbinden met enerzijds de veluwedreef/vrijheidsdreef en anderzijds de Landdrostdreef. De rotonde ligt op de plaats waar de afslag naar Randstad 2201/22147 en de Charlie Chaplinweg de Randstaddreef kruizen.

2. wijziging Veluwedreef
Volgende week beginnen werkzaamheden aan de Veluwedreef in Almere. op de kruizing van de Veluwedreef naar de 'De Strubbenweg'/ 'Palmpotstraat' en de 'Veluwezoom' wordt de wegindeling gewijzigd. Nieuwe uitvoegstroken worden toegevoegd.

Groet,
Riekus




Gebruikersavatar
Toho_NL
Moderator
Moderator
Berichten: 2525
Lid geworden op: 29 Okt 2003 09:36
Locatie: Beuningen (Gld.)

Berichtdoor Toho_NL » 09 Mei 2006 14:35

Als je een kijkje neemt op Mapquest, klopt de situatie dan?

Groetjes,

Toho_NL.
MS5700 (HERE 2013/2014) + TMC-box MT5011 + antennesplitter MA1410 + Arat mount VW T4 + Arat mount VDO Dayton MS5700!

Gebruikersavatar
Riekus
Senior Member
Berichten: 299
Lid geworden op: 02 Feb 2004 09:19

Berichtdoor Riekus » 09 Mei 2006 16:32

1. rotonde randstaddreef staat er op
2. kruising palmpolstraat/veluwedreef: uitvoegstroken e.d. zijn niet zichtbaar. kan ik denk ik alleen op navigatiesysteem zelf, met de detailfunctie op de kruising, zien.

Groet,
Riekus

Gebruikersavatar
Toho_NL
Moderator
Moderator
Berichten: 2525
Lid geworden op: 29 Okt 2003 09:36
Locatie: Beuningen (Gld.)

Berichtdoor Toho_NL » 10 Mei 2006 08:56

Dan moeten we die ff testen als de nieuwe DVD er is :). Topic blijft voorlopig dan dus nog open.

Groetjes,

Toho_NL.
MS5700 (HERE 2013/2014) + TMC-box MT5011 + antennesplitter MA1410 + Arat mount VW T4 + Arat mount VDO Dayton MS5700!

Gebruikersavatar
Riekus
Senior Member
Berichten: 299
Lid geworden op: 02 Feb 2004 09:19

Berichtdoor Riekus » 15 Mei 2006 20:27

getest. alles ok nu op de 2006/7 NT versie


Terug naar “Navteq”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Onbekende zoekrobot en 0 gasten