Navteq af fabriek navigatie laten vervangen

Alles met betrekking tot Mazda navigatie
Gebruikersavatar
Rikkie76
New Member
New Member
Berichten: 5
Lid geworden op: 19 Jul 2010 11:16

Navteq af fabriek navigatie laten vervangen

Berichtdoor Rikkie76 » 19 Jul 2010 11:55

Geachte medestrijders,

Ik heb een Mazda 6 uit 2003 alwaar een af fabriek navigatie systeem in zit van NAVTEQ(08/09). Ik ben over het systeem niet zo tevreden daar ik pas een nieuwe update heb gekocht terwaarde van € 170,- en de eerste dag kwam ik al in straten die hij als onbekend weer gaf. Daarbij is de layout ook niet echt van deze tijd meer.

Mijn vraag is dan ook of iemand weet of er mogelijkheden zijn om een andere navigatie in mijn af fabrieksysteem te plaatsen en waar ik deze info dan zou kunnen aanschraffen.

Ik hoop dat jullie met mij willen meedenken en zoeken en dank u alvast bijvoorbaat.

Met vriendelijke groet,

Rik
BEOORDEEL HETGENE WAT GEZEGD IS, NIET DIEGENE DIE HET GEZEGD HEEFT




Gebruikersavatar
Gerritje - In Memoriam †
Senior Member
Berichten: 13447
Lid geworden op: 03 Okt 2004 17:14
Locatie: NB

Berichtdoor Gerritje - In Memoriam † » 19 Jul 2010 12:04

Dit onderwerp hoort thuis in de Mazda sectie
Navteq maakt geen naviagtiesysteme maar levert data voor de aanmaak van digitale kaarten

Het systeem waarover jij spreekt is gebaseerd op de Panasonic DV2300 DVD unit
Deze gebruikt DVD's op basis van het SDAL dataformat.
Ondanks geruchten is er geen enkele vaste indicatie dat er nog een update aankomt na degene die je nu al hebt.
Er is ook geen enkele mogelijkheid om je systeem zo maar te vervangen door een ander systeem, zodanig dat je alle functies die je nu hebt kunt behouden. Helaas
Vragen & antwoorden mbt navigatie svp via het forum, niet per Privé-Bericht of E-Mail

Gebruikersavatar
Rikkie76
New Member
New Member
Berichten: 5
Lid geworden op: 19 Jul 2010 11:16

Berichtdoor Rikkie76 » 19 Jul 2010 12:23

Hartelijk dank voor de snelle reactie, excuus voor het misplaatsen van mijn vraag, wist niet dat je voor ieder merk een aparte sectie had( weer wat geleerd)

Ik ga nu even hard op denken dus wellicht dat het hele grote onzin is:

Ik heb een dvd apparaat van Panasonic, hier zit een scherm aan gekoppeld wat puur de weergave bron is van het navigatie systeem. Stel dat ik het Panasonic apparaat vervang en intern(onder dashboard) aansluit op mijn scherm. Is het dan mogelijk om bijvoorbeeld een VDO apparaat te koppelen of welk merk dan ook.
BEOORDEEL HETGENE WAT GEZEGD IS, NIET DIEGENE DIE HET GEZEGD HEEFT

Gebruikersavatar
Gerritje - In Memoriam †
Senior Member
Berichten: 13447
Lid geworden op: 03 Okt 2004 17:14
Locatie: NB

Berichtdoor Gerritje - In Memoriam † » 19 Jul 2010 12:36

Voor iemand die terzake zeer kundig is en specialistische kennis van het Mazda-systeem heeft zullen er vast wel kansen liggen
Ik zou je will aanraden daarover informatie en contact te zoeken op een Mazda forum
Dat is de eerste plaats om de vereiste informatie en de experts te vinden
Vragen & antwoorden mbt navigatie svp via het forum, niet per Privé-Bericht of E-Mail


  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Statistieken
    Laatste bericht

Terug naar “Mazda”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Onbekende zoekrobot en 0 gasten