Flitspalen op navigatie Mazda6

Alles met betrekking tot Mazda navigatie
Gebruikersavatar
Eagle
New Member
New Member
Berichten: 1
Lid geworden op: 05 Aug 2007 12:20

Flitspalen op navigatie Mazda6

Berichtdoor Eagle » 05 Aug 2007 12:29

Kan iemand mij wat meer info geven hoe ik POI(flitspalen) kan uploaden op een navigatie systeem dat standaard in een mazda6 zit.
Het systeem is van Panasonic type CN-VM4270A en werkt met dvd vn Navteq.

Bedankt alvast voor de reacties




Gebruikersavatar
JW
Senior Member
Berichten: 14088
Lid geworden op: 01 Sep 2003 21:19
Locatie: 030

Berichtdoor JW » 05 Aug 2007 12:55

Het zou een unicum zijn als je dit zou lukken.
Ik ken geen vast ingebouwde systemen waarbij je dat zelf kunt doen, voor een heel enkel systeem is zoiets leverbaar als extra...

Groet,
JW
RT4-HDD in Citroën C5 Break V6 Exclusive
Voorheen: MS 5500 met 'franse' MT 5010/01-VT en MA 1410 splitter

_______________________________________
Vragen & antwoorden svp via het forum, niet per Prive-Bericht of E-Mail.

Gebruikersavatar
Toho_NL
Moderator
Moderator
Berichten: 2525
Lid geworden op: 29 Okt 2003 09:36
Locatie: Beuningen (Gld.)

Berichtdoor Toho_NL » 05 Aug 2007 14:21

Het kan wel bij de RT3-systemen van Peugeot... Je kan daar, middels een tool, flitspalen inladen. Voor de Mazda gaat dit volgens mij niet.
MS5700 (HERE 2013/2014) + TMC-box MT5011 + antennesplitter MA1410 + Arat mount VW T4 + Arat mount VDO Dayton MS5700!

Gebruikersavatar
Gerritje - In Memoriam †
Senior Member
Berichten: 13447
Lid geworden op: 03 Okt 2004 17:14
Locatie: NB

Berichtdoor Gerritje - In Memoriam † » 05 Aug 2007 16:04

En bij de BMW High en Professional systemen. Maar wat niemand je er bij vertelt is dat ze alleen zichtbaar worden in de kaart en geen waarschuwing geven. Dus of je daar nu al die moeite voor moet doen.
Het gaat toch alleen om die mensen die zelf niet weten hoe ze zich aan de snelheden moeten houden en ieder keer bij het handje genomen willen worden om het gas eraf te halen :wink:
Vragen & antwoorden mbt navigatie svp via het forum, niet per Privé-Bericht of E-Mail

Gebruikersavatar
Toho_NL
Moderator
Moderator
Berichten: 2525
Lid geworden op: 29 Okt 2003 09:36
Locatie: Beuningen (Gld.)

Berichtdoor Toho_NL » 05 Aug 2007 17:07

Ja daar heb je inderdaad gelijk in. Het worden slechts icoontjes idd. En of het de moeite is, is maar de vraag. De keuze is aan iedereen zelf :). Voor de Mazda gaat het in elk geval niet.

Toho_NL.
MS5700 (HERE 2013/2014) + TMC-box MT5011 + antennesplitter MA1410 + Arat mount VW T4 + Arat mount VDO Dayton MS5700!

Gebruikersavatar
Gerritje - In Memoriam †
Senior Member
Berichten: 13447
Lid geworden op: 03 Okt 2004 17:14
Locatie: NB

Berichtdoor Gerritje - In Memoriam † » 05 Aug 2007 17:20

Ik heb van de week nog gespeeld met een navigatiesysteem in een Mazda 6 van 2005.
Voordat het systeem klaar is met het accepteren van het adres, kun je minimaal 10 km rijden. Zelfs een Carin 440 is stukken sneller. Dus als je een icoontje met flitspaal in beeld krijgt ben je er waarschijnlijk ook al een kilometer voorbij!
Vragen & antwoorden mbt navigatie svp via het forum, niet per Privé-Bericht of E-Mail

Gebruikersavatar
bartfrinking
New Member
New Member
Berichten: 8
Lid geworden op: 23 Feb 2006 15:24

Berichtdoor bartfrinking » 27 Sep 2007 19:45

bij de nieuwste mazda navigatiesystemen (mazda6 en mazda3 vanaf volgens mij 2007) zijn de flitspalen ook nog niet zichtbaar te krijgen. Wel zijn deze met tmc uitgerust zodat de mobiele radarapp. als icoontjes wordt weergegeven.


  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Statistieken
    Laatste bericht

Terug naar “Mazda”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Onbekende zoekrobot en 0 gasten