Mijn RT3 werkt niet goed!

Gebruikersavatar
kaacit
New Member
New Member
Berichten: 6
Lid geworden op: 03 Dec 2004 20:17
Locatie: akersloot

Mijn RT3 werkt niet goed!

Berichtdoor kaacit » 05 Dec 2004 11:43

Beste RT3 gebruikers,

Ik rij een citroen 5 Break met een RT3 systeem, het volgende gebeurt mij regelmatig dat ik steeds maar rondjes blijf toeren en nooit op mijn eind bestemming terechtkomt.
Ik zal wel eens willen weten of andere RT3 gebruikers hier ook last van hebben en als ik van mijn route afwijk dan geeft hij vaak geen correctie aan of berekent de route niet opnieuw.
Bij mijn dealer hebben ze pas de besturing software vervangen voor versie 5.41 dit is wel iets verbeterd maar goed is het niet.

Bovendien als ik de radio aan heb staan op radio 1 dan stoort hij heel erg op andere zenders is het ontvangst wel goed.

Ik zal aan alle RT3 gebruikers willen vragen of zij radio 1 willen testen en of bij juli het ontvangst wel goed is of slecht is, mijn dealer zegt dat het in de sterkte van de zender zit?

Met vriendelijke groet,

De ontevreden C5 RT3 rijder :oops:




Gebruikersavatar
kaacit
New Member
New Member
Berichten: 6
Lid geworden op: 03 Dec 2004 20:17
Locatie: akersloot

Berichtdoor kaacit » 07 Mar 2005 20:47

na lang door zeuren is er een nieuw toestel in gezet en alles werk goed

Gebruikersavatar
JW
Senior Member
Berichten: 14088
Lid geworden op: 01 Sep 2003 21:19
Locatie: 030

Berichtdoor JW » 08 Mar 2005 09:40

Hallo,

Mooi dat het opgelost is, zeker interessant te weten voor andere C5 rijders met wellicht vergelijkbare problemen

Overigens, je verhalen nog eens teruglezend neem ik aan dat dit probleem al opgelost was met dit bericht: http://www.navigatiehelpsite.nl/Forum// ... ght=#17723

Klopt dat?

Groet,
JW
RT4-HDD in Citroën C5 Break V6 Exclusive
Voorheen: MS 5500 met 'franse' MT 5010/01-VT en MA 1410 splitter

_______________________________________
Vragen & antwoorden svp via het forum, niet per Prive-Bericht of E-Mail.

Gebruikersavatar
jt
New Member
New Member
Berichten: 2
Lid geworden op: 13 Sep 2006 20:55

RT3 in een 307 break oxygo

Berichtdoor jt » 05 Okt 2006 22:02

Hallo,

Ik heb ook veel problemen met mijn RT3 en ik wil vragen of jij nog meer problemen hebt als alleen verkeerde navigatie? Ik heb last van bv. spontaan ressetten en geluid wat vaak niet meer te regelen is. En wat gebeurt er bij jou als je in je navy het volgende adres invoert? Plaats: Meppel. Straat: Parallelweg/Nijeveen. en huisnr.?
Bij mij slaat het beeldscherm vast en kan ik nog wel radio luisteren tot het moment dat de RT3 zichzelf reset. Een collega heeft exact dezelfde bug's en problemen. De navy kent vaak niet al lang bestaande T-splitsingen en wil me dan steevast rechtdoor sturen, zo kan ik nog wel verder gaan.

Gebruikersavatar
Toho_NL
Moderator
Moderator
Berichten: 2525
Lid geworden op: 29 Okt 2003 09:36
Locatie: Beuningen (Gld.)

Berichtdoor Toho_NL » 06 Okt 2006 10:17

Hoi jt,

Welke softwareversie heb jij? De meest recente versie is 6.62 (als je een CAN-bus versie hebt). Wellicht verhelpt dit enkele problemen?

Groeten,

Toho_NL.
MS5700 (HERE 2013/2014) + TMC-box MT5011 + antennesplitter MA1410 + Arat mount VW T4 + Arat mount VDO Dayton MS5700!


  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Statistieken
    Laatste bericht

Terug naar “Magneti-Marrelli”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Onbekende zoekrobot en 0 gasten