Weg met de oververhitte discussies in een bloedhete auto!

Nieuwigheden en opmerkelijke GPS gerelateerde zaken
Forumregels
  • Berichten worden pas na goedkeuring door een moderator geplaatst, om verkeerde postings, spam en copyright schendingen te voorkomen.
    Dit kan even duren, waarvoor wij uw begrip vragen.
  • Quotes van nieuwsberichten zijn toegestaan, 1-op-1 overnemen van nieuwsberichten zijn niet toegestaan en zullen verwijderd of aangepast worden.
  • Nieuwsberichten die uitsluitend uit een link bestaan verwijderen we.
Gebruikersavatar
nieuws
Average Member
Average Member
Berichten: 71
Lid geworden op: 01 sep 2003 18:27

Weg met de oververhitte discussies in een bloedhete auto!

Bericht door nieuws »

Portable navigatie van VDO Dayton met nieuwe software voor maar 249 euro


Ruzie in een hete auto over het vinden van de juiste weg naar het vakantieadres zijn nu gelukkig voorgoed verleden tijd. VDO Dayton heeft speciaal voor de zomermaanden een spectaculair aanbod: het portable navigatiesysteem MS2010 kost nu slechts 249 euro. En samen met de handige stuurbediening kost het systeem 299 euro. De portable is uitgerust met compleet nieuwe software, volledig ontwikkeld in het eigen ontwikkelingscentrum in Eindhoven. Heel Europa, ook Oost-Europa, is vooraf geïnstalleerd, dus de weg vinden naar het vakantieadres is nu nog maar een fluitje van een cent. Wel zo gezellig.


Afbeelding

De nieuwe, door Siemens VDO in Nederland ontwikkelde, software zorgt ervoor dat de MS2010 dezelfde geavanceerde technologie heeft als de vaste navigatiesystemen, waar VDO Dayton marktleider in is. Zo is de GPS-ontvangst verbeterd en de menustructuur gebruikersvriendelijker gemaakt. De bestemmingsinvoer is razendsnel en nu ook mogelijk via postcode of huisnummer. Het opvallende, nieuwe grafisch design is door Nederlandse vormgevers ontworpen. Het is instelbaar in 6 verschillende kleuren en past dus naadloos bij elk type dashboard.

Het portable systeem beschikt over maar liefst 28 Europese landen –deur tot deur-, die vooraf geïnstalleerd zijn. Heel makkelijk en geen gedoe meer met downloaden van een pc. Siemens VDO maakt gebruik van kaartsoftware van TeleAtlas.
Ferry van der Vliet, CEO van Siemens VDO Nederland: "Het systeem heeft naast de simpele menustructuur ook een uniek 2D/3D splitscreen. We hebben onderscheid gemaakt in een vrouwen- en mannendisplay: uit onderzoek blijkt namelijk dat vrouwen een kaart met de rijrichting meedraaien, mannen houden het noorden boven."

Siemens VDO Automotive is wereldwijd een van de toonaangevende leveranciers van elektronica en mechatronica voor de automobielbranche. Als ontwikkelingspartner van de automobielindustrie maakt de onderneming producten voor transmissietechniek, motorbesturingselektronica en inspuittechniek voor een groter motorvermogen en minder uitstoot van schadelijke stoffen. Voor nog meer rijcomfort en gebruiksgemak zorgen informatie- en car-communicationsystemen met instrumentatie, audio- en navigatiesystemen, telematica- en multimediatoepassingen en complete dashboards. Voor nog meer veiligheid zorgen Siemens VDO-producten voor chassis en carrosserie, zoals airbags, ABS en vergrendelingssystemen. Een eigen bedrijfsgroep verkoopt producten voor de aftermarket voor personenauto’s en vrachtwagens, met name voor vlootmanagement en audio- en navigatiesystemen. Siemens VDO Automotive realiseerde in het boekjaar 2005 (ultimo 30 september) een omzet van 9,6 miljard euro.


Bron : Siemens.nl

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Statistieken
    Laatste bericht
  • Mijn telefoon draadloos naar auto
    door mcl » 20 jul 2023 19:24 » in Navigatie algemeen
    Reacties: 0
    Weergaves: 405
  • Mijn telefoon draadloos naar auto
    door mcl » 20 jul 2023 19:23 » in Navigatie algemeen
    Reacties: 0
    Weergaves: 257
  • mijn auto tomtom maakt veel fouten
    door 123 » 20 jul 2020 22:10 » in Peugeot
    Reacties: 0
    Weergaves: 461
  • carminat positie van de auto niet vindt meer bekend
    door oostland.jan69 » 23 apr 2016 14:48 » in Renault
    Reacties: 16
    Weergaves: 1858

Terug naar “In het nieuws”