Forum slecht bereikbaar

Nieuwigheden en opmerkelijke GPS gerelateerde zaken
Forumregels
  • Berichten worden pas na goedkeuring door een moderator geplaatst, om verkeerde postings, spam en copyright schendingen te voorkomen.
    Dit kan even duren, waarvoor wij uw begrip vragen.
  • Quotes van nieuwsberichten zijn toegestaan, 1-op-1 overnemen van nieuwsberichten zijn niet toegestaan en zullen verwijderd of aangepast worden.
  • Nieuwsberichten die uitsluitend uit een link bestaan verwijderen we.
Gebruikersavatar
admin
Site Admin
Site Admin
Berichten: 1246
Lid geworden op: 01 Sep 2003 18:27

Forum slecht bereikbaar

Berichtdoor admin » 23 Sep 2006 10:32

De laatste tijd worden we om de oren geslagen met foutmeldingen bij het bezoek aan dit forum.

Deze foutmelding is :



Proxy Error

The proxy server received an invalid response from an upstream server.

The proxy server could not handle the request GET/Forum/(en dan de pagina naam).php

Reason: Document contains no data


Deze fout zit niet in uw computer of internet verbinding, en ook niet in dit forum systeem.
Ergens bij onze internet provider die deze site host, kunnen twee servers niet met elkaar overweg wegens incompatible IP protocollen.

We hebben het reeds gemeld, maar op de oplossing van de storing zitten we nog steeds te wachten. :cry:




Gebruikersavatar
JW
Senior Member
Berichten: 14088
Lid geworden op: 01 Sep 2003 21:19
Locatie: 030

Berichtdoor JW » 18 Nov 2006 13:10

En opnieuw hadden we grote moeite om op het forum te komen, drie dagen lang.
Woensdagochted was het mis, en tot vrijdagavond laat duurde dat.

Niet alleen NHS was de dupe van problemen bij onze provider, ook anderen die daar gehost zijn waren niet of zeer slecht bereikbaar, zoals de onvolprezen TMC site van WS.
Hopelijk blijven we nu verschoond van dit soort ellende....

Groet,
JW
RT4-HDD in Citroën C5 Break V6 Exclusive
Voorheen: MS 5500 met 'franse' MT 5010/01-VT en MA 1410 splitter

_______________________________________
Vragen & antwoorden svp via het forum, niet per Prive-Bericht of E-Mail.

Gebruikersavatar
Gerritje - In Memoriam †
Senior Member
Berichten: 13447
Lid geworden op: 03 Okt 2004 17:14
Locatie: NB

Berichtdoor Gerritje - In Memoriam † » 18 Nov 2006 14:10

Hebben anderen nog "Best Wishes"?

Ik verveel me een ongeluk zonder forum :evil:
Vragen & antwoorden mbt navigatie svp via het forum, niet per Privé-Bericht of E-Mail

Gebruikersavatar
JW
Senior Member
Berichten: 14088
Lid geworden op: 01 Sep 2003 21:19
Locatie: 030

Berichtdoor JW » 18 Nov 2006 14:31

Datzelfde gevoel had ik ook :evil:
Best gek om drie dagen zonder NHS te zijn, zeker als je daar zó vaak vertoeft en post als jij en ik :idea:

Groet,
JW
RT4-HDD in Citroën C5 Break V6 Exclusive
Voorheen: MS 5500 met 'franse' MT 5010/01-VT en MA 1410 splitter

_______________________________________
Vragen & antwoorden svp via het forum, niet per Prive-Bericht of E-Mail.

Gebruikersavatar
R_Elst
Junior Member
Junior Member
Berichten: 44
Lid geworden op: 19 Feb 2005 18:33
Locatie: Gorssel

slecht bereikbaar

Berichtdoor R_Elst » 22 Nov 2006 22:52

Heren, ik ben het niet gewend van jullie maar ik kan geen topic starten bij Nissan. Normaal gesproken kom ik direct op de site maar afgelopen week was het voor mij althans hopeloos om jullie te bereiken. Ik hoop van ganzerharte dat dit een kortstondig probleem is voor jullie en dit snel op kunnen lossen.

Grtx. Roland
Mondeo TDI + MS5400 + TMC + Flits/ Nissan Pathfinder DVD Navi.

Gebruikersavatar
JW
Senior Member
Berichten: 14088
Lid geworden op: 01 Sep 2003 21:19
Locatie: 030

Berichtdoor JW » 22 Nov 2006 23:10

Het is me niet duidelijk wat je probleem is.
Kun je in het Nissan gedeelte geen knop "New Topic" vinden, of als die er wel is kun je daarop niet klikken?
Ik heb het zojuist geprobeerd en dat gaf geen probleem......

Groet,
JW

Edit JW. Ik zie dat je topic nu wel geplaatst is in de Nissan sectie. Het is de Mod dus kennelijk wel gelukt om 'm daar te zetten :wink:
RT4-HDD in Citroën C5 Break V6 Exclusive
Voorheen: MS 5500 met 'franse' MT 5010/01-VT en MA 1410 splitter

_______________________________________
Vragen & antwoorden svp via het forum, niet per Prive-Bericht of E-Mail.

Gebruikersavatar
R_Elst
Junior Member
Junior Member
Berichten: 44
Lid geworden op: 19 Feb 2005 18:33
Locatie: Gorssel

Berichtdoor R_Elst » 23 Nov 2006 18:15

JW, dank voor de reactie, maar ik ken jullie site toch al wel en ook de knop new topic. als ik die aanklikte kwam ik weer terug in het hoofdscherm. ook kreeg ik diverse keren de melding dat de server niet bereikbaar was. Vandaar mijn reactie.

groet Roland
Mondeo TDI + MS5400 + TMC + Flits/ Nissan Pathfinder DVD Navi.

Gebruikersavatar
JW
Senior Member
Berichten: 14088
Lid geworden op: 01 Sep 2003 21:19
Locatie: 030

Berichtdoor JW » 23 Nov 2006 18:30

Aha, dan was het een "session expired" probleem.
Als het te lang duurt voordat de server een reactie geeft op jouw commando krijg je vaak ook dat je niet meer ingelogd bent. Als je dat dan weer gedaan hebt kan het de volgende keer weer mis gaan :oops:

Ik heb dat ook een aantal malen gehad, en dat is uiterst vervelend, zeker als je met enige regelmaat post zoals ik :twisted:
Er wordt gewerkt aan een oplossing, zo heb ik uit welingelichte bron vernomen.

Groet,
JW
RT4-HDD in Citroën C5 Break V6 Exclusive
Voorheen: MS 5500 met 'franse' MT 5010/01-VT en MA 1410 splitter

_______________________________________
Vragen & antwoorden svp via het forum, niet per Prive-Bericht of E-Mail.


  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Statistieken
    Laatste bericht

Terug naar “In het nieuws”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Onbekende zoekrobot en 0 gasten