Duitsland voorop in acceptatie navigatieapparatuur

Nieuwigheden en opmerkelijke GPS gerelateerde zaken
Forumregels
  • Berichten worden pas na goedkeuring door een moderator geplaatst, om verkeerde postings, spam en copyright schendingen te voorkomen.
    Dit kan even duren, waarvoor wij uw begrip vragen.
  • Quotes van nieuwsberichten zijn toegestaan, 1-op-1 overnemen van nieuwsberichten zijn niet toegestaan en zullen verwijderd of aangepast worden.
  • Nieuwsberichten die uitsluitend uit een link bestaan verwijderen we.
Gebruikersavatar
Toho_NL
Moderator
Moderator
Berichten: 2525
Lid geworden op: 29 Okt 2003 09:36
Locatie: Beuningen (Gld.)

Duitsland voorop in acceptatie navigatieapparatuur

Berichtdoor Toho_NL » 19 Apr 2004 16:19

Onze oosterburen lopen voorop wat betreft navigatieapparatuur in de auto. Meer dan veertig procent van de 1,75 miljoen navigatiesystemen die in Europa worden verkocht vinden dit jaar hun weg in en naar een Duitse auto. Driekwart van de systemen behoort tot de standaarduitrusting van een nieuwe auto; de rest wordt in oudere modellen ingebouwd. Ook de modellen met de mooie, maar dure, kleurenschermen worden steeds populairder. Eén op de vijf systemen wordt geleverd met een dergelijk scherm. In totaal rijden 2,5 miljoen Duitsers rond dankzij de aanwijzingen van een mooie stem.

Voor de toekomst wordt een verdergaande integratie van mobiele communicatie in de navigatiesystemen voorzien. Zij zullen automatisch informatie over stremmingen en ander oponthoud binnenhalen om de snelste route te plannen. De systemen die zijn uitgerust met schermpjes zullen over niet al te lange tijd gebruikt kunnen worden om te e-mailen en internetten. Omdat de prijzen blijven dalen en de mogelijkheden toenemen is de verwachting dat de sector nog wel even blijft groeien.

Bron: http://www.tweakers.net/nieuws/32036

Groetjes,

Toho_NL.
MS5700 (HERE 2013/2014) + TMC-box MT5011 + antennesplitter MA1410 + Arat mount VW T4 + Arat mount VDO Dayton MS5700!
  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Statistieken
    Laatste bericht

Terug naar “In het nieuws”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Onbekende zoekrobot en 1 gast