Blaupunkt lanceert TravelPilot Lucca 3.3

Nieuwigheden en opmerkelijke GPS gerelateerde zaken
Forumregels
  • Berichten worden pas na goedkeuring door een moderator geplaatst, om verkeerde postings, spam en copyright schendingen te voorkomen.
    Dit kan even duren, waarvoor wij uw begrip vragen.
  • Quotes van nieuwsberichten zijn toegestaan, 1-op-1 overnemen van nieuwsberichten zijn niet toegestaan en zullen verwijderd of aangepast worden.
  • Nieuwsberichten die uitsluitend uit een link bestaan verwijderen we.
Gebruikersavatar
nieuws
Average Member
Average Member
Berichten: 71
Lid geworden op: 01 Sep 2003 18:27
Locatie: 0000

Blaupunkt lanceert TravelPilot Lucca 3.3

Berichtdoor nieuws » 27 Jan 2007 02:23

TravelPilot Lucca 3.3 van Blaupunkt:

TravelPilot Lucca 3.3Snel en nauwkeurig navigeren in de wagen en te voet
Eenvoudige en gebruiksvriendelijke bediening via intuïtief aanraakscherm
Routebegeleiding in 21 Europese landen
Uitstekende satellietontvangst dankzij nieuwe GPS Centrality Technology


Anderlecht, 18 januari 2007 - De nieuwe TravelPilot Lucca 3.3, met de krachtige 300 Mhz processor aan boord, is hét toestel bij uitstek om kennis te maken met het draagbare navigatiegamma van Blaupunkt. De navigator is licht, eenvoudig én gebruiksvriendelijk. Met deze Lucca kan de gebruiker vlot doorheen 21 West-Europese landen navigeren. De kaartgegevens van 20 Oost-Europese landen zijn als optie beschikbaar.

Uiterst gebruiksvriendelijk
De beproefde interface van de TravelPilot Lucca 3.3 is uiterst gebruiksvriendelijk. De gebruiker navigeert naadloos door de verschillende menu's dankzij de intuïtieve bediening van dit toestel. Het 3,5" kleurendisplay met intelligente softkeys geeft alleen de op dat moment nuttige keuzemogelijkheden digitaal op het scherm weer. Deze gevoelige toetsen worden zelfs met een lichte aanraking al geactiveerd. Bijzonder praktisch is ook de logische opbouw van de TravelPilot Lucca 3.3, waarbij de gebruiker maximaal drie niveaus moet doorlopen om een actie uit te voeren. Tenslotte maakt de ingebouwde Li-ion batterij, met een operationele tijd van 3u, de Lucca ook geschikt voor langere routes.

Sterke ontvangst, sterke weergave
Na het ingeven van het reisdoel, berekent de Lucca uiterst snel de te volgen route. De nieuwe GPS Centrality Technology (met Quick Start) staat garant voor een uitstekende satellietontvangst. Maar Blaupunkt heeft aan de Lucca 3.3 nog een nieuwe dimensie toegevoegd: de gebruiker krijgt voortaan niet alleen een 2D-, maar nu ook een 3D-weergave van wegen en reisaanbevelingen te zien en te horen.

Europees navigeren
De Benelux navigatiedata zijn vooraf geïnstalleerd en opgeslagen in een intern flashgeheugen van 512 MB RAM. Daarnaast krijgt de Lucca 3.3-bezitter standaard een DVD bijgeleverd met daarop de detailgegevens van 21 West-Europese landen. Die kan hij via USB en/of de additionele SD-kaart in het geheugen van de Lucca laden. Met de optionele Oost-Europese DVD, reist hij daarenboven ook nog vlot doorheen Slovakije, Polen, Hongarije, Turkije of de Tsjechische Republiek en kan hij zich ook nog oriënteren op de hoofdwegen van 14 bijkomende Oost-Europese landen.

Horen, zien en ... navigeren
Via het overzichtelijke touchscreen kunnen muziekliefhebbers tijdens het navigeren, ook MP3/WMA-muziekbestanden beluisteren via een SD-geheugenkaart. En dankzij de Picture Viewer op het display, kan de bezitter van dit instap-navigatiemodel ook digitale foto's in JPEG-formaat bekijken.

Gemakkelijk installeerbaar
De installatie van de TravelPilot Lucca 3.3 is heel eenvoudig. Ook voor dit model ontwikkelde Blaupunkt een houder 'op maat'. Hierdoor kan de Lucca optimaal in elke wagen worden geïntegreerd en heeft de gebruiker het toestel steeds binnen handbereik. Dankzij de tweede carkit (optioneel verkrijgbaar), kan de Lucca bovendien op elk moment ook in een andere wagen worden gemonteerd.
Blaupunkt ontwierp naast deze standaardhouder, ook een speciale versie voor bestelwagens of SUV's. Kenmerkend hiervoor is de telescopische arm, die werd uitgedacht omdat de chauffeur zich op een grotere afstand van de voorruit bevindt.

Ook voor voetgangers
De TravelPilot Lucca 3.3 een uiterst flexibele en compacte reisgezel, ook voor voetgangers. Hij assisteert zijn gebruiker bij het winkelen in een onbekende stad of begeleidt hem, als betrouwbare gids, bij de laatste kilometers tussen zijn auto en zijn reisdoel. In dit opzicht, komt de 3u autonomie van de batterij goed van pas.

Eigenschappen TravelPilot Lucca 3.3:


3,5" LCD
Atlas 2 Processor, 300 MHz
GPS Centrality technologie
512 MB Intern Flash geheugen
USB 2.0
SD card slot
MP3 Player – Picture Viewer
WinCE 5.0
Navigon MN5
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen te bekijken van dit bericht.
  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Statistieken
    Laatste bericht

Terug naar “In het nieuws”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Onbekende zoekrobot en 0 gasten