Garmin Nuvi 250

Gebruikersavatar
nomat
New Member
New Member
Berichten: 7
Lid geworden op: 30 Sep 2006 10:35

Garmin Nuvi 250

Berichtdoor nomat » 11 Jun 2008 16:12

allen,

ik heb de Garmin Nuvi 250 en heb een vraag over het invoeren van een bestemming. weet iemand hoe je de verplichte invoer van straatnaam en huisnummer kunt omzeilen?

waarom? - als ik op vakantie ben in Frejus en ik wil een dagtochtje naar St. Tropez, weet ik niet hoe de straat heet waar we heen gaan omdat dat 'ergens in het centrum' is of 'ergens aan de haven' is. je MOET blijkbaar een huisnummer en straatnaam invoeren. op deze manier kan ik mijn bestemming niet invoeren en is mijn GPS nutteloos voor op vakantie. via het zoeken met de optie voor interessante locaties (bank, parkeerplaats, pretpark, etc.) is het niet te doen omdat deze in een beperkte straal om mijn huidige locatie zoekt. of je bent zo lang aan het scrollen. dus dat schiet niet op. of doe ik iets verkeerd?

verder een perfect apparaat!
alvast dank voor de reactie.




Gebruikersavatar
Gerritje - In Memoriam †
Senior Member
Berichten: 13447
Lid geworden op: 03 Okt 2004 17:14
Locatie: NB

Berichtdoor Gerritje - In Memoriam † » 11 Jun 2008 16:52

of doe ik iets verkeerd?

In ieder geval is het maar één weg, de D559, tussen Frejus en St.Tropez Vanaf eind deze maand niet door te komen. Maar je navigatie heb je daarvoor in ieder geval niet nodig.
Vragen & antwoorden mbt navigatie svp via het forum, niet per Privé-Bericht of E-Mail

Gebruikersavatar
nomat
New Member
New Member
Berichten: 7
Lid geworden op: 30 Sep 2006 10:35

Berichtdoor nomat » 11 Jun 2008 22:43

ja ik ben maandje geleden daar al op vakantie geweest en toen was het al file rijden :cry:
maar het ging even om het voorbeeld hoe je de bestemming invoer kunt doen

helpende antwoorden zijn nog steeds welkom

Gebruikersavatar
Higgy
Moderator
Moderator
Berichten: 1762
Lid geworden op: 16 Nov 2003 15:42

Berichtdoor Higgy » 12 Jun 2008 09:46

Daarom gaan wij volgend jaar, als bij ons de vakanties laat vallen pas heeeeeel laat naar Frejus.
iPhone 6 met Sygic, Waze, Navmii
TomTom One XL Europa

Gebruikersavatar
JW
Senior Member
Berichten: 14088
Lid geworden op: 01 Sep 2003 21:19
Locatie: 030

Berichtdoor JW » 12 Jun 2008 13:41

Even terug naar de vraagstelling...
Is het niet mogelijk om op POI's te zoeken bij de bestemming, dus niet bij de plek waar je nu bent?
Bij de VDO kan ik eerst Frejus in geven, en dan een POI kiezen bij de bestemming. En dan bijv. stadscentrum kiezen. Kan dat niet bij de Nüvi?

Groet,
JW
RT4-HDD in Citroën C5 Break V6 Exclusive
Voorheen: MS 5500 met 'franse' MT 5010/01-VT en MA 1410 splitter

_______________________________________
Vragen & antwoorden svp via het forum, niet per Prive-Bericht of E-Mail.

Gebruikersavatar
rvbracht
Junior Member
Junior Member
Berichten: 44
Lid geworden op: 28 Jun 2008 17:32

Berichtdoor rvbracht » 08 Nov 2008 22:40

Volgens mij moet je dan gewoon de optie "steden" gebruiken i.p.v. "adres". In dat geval wordt je naar het centrum geleidt.


  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Statistieken
    Laatste bericht

Terug naar “Garmin”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Onbekende zoekrobot en 0 gasten