Software resetten INA-N033R?

Gebruikersavatar
JW
Senior Member
Berichten: 14088
Lid geworden op: 01 Sep 2003 21:19
Locatie: 030

Berichtdoor JW » 03 Aug 2007 14:25

Deed 'ie dat dan vóór de reset wel?
En waarom heb je 'm gereset?

Groet,
JW
RT4-HDD in Citroën C5 Break V6 Exclusive
Voorheen: MS 5500 met 'franse' MT 5010/01-VT en MA 1410 splitter

_______________________________________
Vragen & antwoorden svp via het forum, niet per Prive-Bericht of E-Mail.




Gebruikersavatar
gertk
New Member
New Member
Berichten: 7
Lid geworden op: 03 Aug 2007 14:03

Berichtdoor gertk » 03 Aug 2007 17:35

JW schreef:Deed 'ie dat dan vóór de reset wel?
En waarom heb je 'm gereset?

Groet,
JW


Hij is gereset om een ander dvd te proberen maar nu leest hij legale versie N001 ook niet meer wat die eerst wel deed. :oops: :oops:

Gebruikersavatar
Gerritje - In Memoriam †
Senior Member
Berichten: 13447
Lid geworden op: 03 Okt 2004 17:14
Locatie: NB

Berichtdoor Gerritje - In Memoriam † » 03 Aug 2007 18:35

Als je een andere, niet voor het apparaat bedoelde DVD of "onduidelijk kopietje" hebt "geporobeerd" bestaat er een grote kans dat je je navi om zeep hebt geholpen. Kun je dit bevestigen?
Resetten, zowel harwarematig als softwarematig zijn je enige opties. Maar resetten is in een aantal gevallen iets meer dan even op een knopje drukken. Soms duurt dit iets langer en in je ongeduld om resultaat te boeken worden vaak zaken over het hoofd gezien. Als de originele DVD dan nog niet wordt gelezen blijft je geen andere optie dan een (dure) gang naar een service center.
Vragen & antwoorden mbt navigatie svp via het forum, niet per Privé-Bericht of E-Mail

Gebruikersavatar
gertk
New Member
New Member
Berichten: 7
Lid geworden op: 03 Aug 2007 14:03

Berichtdoor gertk » 03 Aug 2007 19:23

Gerritje schreef:Als je een andere, niet voor het apparaat bedoelde DVD of "onduidelijk kopietje" hebt "geporobeerd" bestaat er een grote kans dat je je navi om zeep hebt geholpen. Kun je dit bevestigen?
Resetten, zowel harwarematig als softwarematig zijn je enige opties. Maar resetten is in een aantal gevallen iets meer dan even op een knopje drukken. Soms duurt dit iets langer en in je ongeduld om resultaat te boeken worden vaak zaken over het hoofd gezien. Als de originele DVD dan nog niet wordt gelezen blijft je geen andere optie dan een (dure) gang naar een service center.


Ik had een kopie van de dvd gemaak een die deed het goed en toen van een nieuwe versie die gaf eror e100 toen de gewone weer gebruikt dat ging goed maar na de reset leest hij niks meer?
Kun je als je een nieuwe dvd koopt de eprom weer herstellen?

Gebruikersavatar
gertk
New Member
New Member
Berichten: 7
Lid geworden op: 03 Aug 2007 14:03

Berichtdoor gertk » 10 Aug 2007 20:04

gertk schreef:
Gerritje schreef:Als je een andere, niet voor het apparaat bedoelde DVD of "onduidelijk kopietje" hebt "geporobeerd" bestaat er een grote kans dat je je navi om zeep hebt geholpen. Kun je dit bevestigen?
Resetten, zowel harwarematig als softwarematig zijn je enige opties. Maar resetten is in een aantal gevallen iets meer dan even op een knopje drukken. Soms duurt dit iets langer en in je ongeduld om resultaat te boeken worden vaak zaken over het hoofd gezien. Als de originele DVD dan nog niet wordt gelezen blijft je geen andere optie dan een (dure) gang naar een service center.


Ik had een kopie van de dvd gemaak een die deed het goed en toen van een nieuwe versie die gaf eror e100 toen de gewone weer gebruikt dat ging goed maar na de reset leest hij niks meer?
Kun je als je een nieuwe dvd koopt de eprom weer herstellen?

Nog steeds geen antwoord van iemand of je met een nieuwe dvd de eprom weer schrijft :?: :?:

Gebruikersavatar
havym
Starting Member
Starting Member
Berichten: 14
Lid geworden op: 22 Aug 2006 16:40
Locatie: Enschede

Berichtdoor havym » 14 Sep 2007 14:34

Bij mij weten kan dit niet.
Ik denk dat je toch naar de Alpine dealer moet om de software weer te herstellen.

Mijn probleem is inmiddels verholpen omdat de laser smerig was. Heb toen meteen een nieuwe DVD erbij genomen.
Nu het volgende probleem dat het display niet meer werkt. Totaal dood.
Hij ligt nu weer bij de dealer; waarschijnlijk display defect. Zou wel vaker voorkomen bij de INA-033R.

Groet,
Volvo V40 T4 met Alpine INA-N033R

Gebruikersavatar
JockJam
Average Member
Average Member
Berichten: 69
Lid geworden op: 21 Nov 2007 12:38
Locatie: Ulicoten

Berichtdoor JockJam » 27 Nov 2007 21:24

havym schreef:Bij mij weten kan dit niet.
Ik denk dat je toch naar de Alpine dealer moet om de software weer te herstellen.

Mijn probleem is inmiddels verholpen omdat de laser smerig was. Heb toen meteen een nieuwe DVD erbij genomen.
Nu het volgende probleem dat het display niet meer werkt. Totaal dood.
Hij ligt nu weer bij de dealer; waarschijnlijk display defect. Zou wel vaker voorkomen bij de INA-033R.

Groet,


Waarschijnlijk heb je het frontje laten stuiteren of niet??
Daar kunnen die Biolite display's niet tegen.
Seat Altea XL Stylance 2.0 16v TDI | 210pk & 435nm
Adaptive Bi-Xenon
Dark Blue Leather
17" Zenith
Alpine IVA-W200Ri & NVE-N099P
DLS RS6A & iPOD 30GB

Gebruikersavatar
havym
Starting Member
Starting Member
Berichten: 14
Lid geworden op: 22 Aug 2006 16:40
Locatie: Enschede

Berichtdoor havym » 27 Nov 2007 22:30

Probleem is weer verholpen.
Voor 150 euro heb ik een nieuw display.
Volvo V40 T4 met Alpine INA-N033R

Gebruikersavatar
havym
Starting Member
Starting Member
Berichten: 14
Lid geworden op: 22 Aug 2006 16:40
Locatie: Enschede

Re: Software resetten INA-N033R?

Berichtdoor havym » 11 Nov 2014 14:44

Nou daar is tie weer.
Nu is weer het display defect. Licht totaal niet op en de radio werkt volkomen normaal met alle functies.
Vorige keer was het 150 euro, geen idee wat het nu gaat kosten.

Ik zou wel willen overstappen maar ik heb ook een wisselaar achterin liggen die ik zou willen gebruiken.
Kan ik een ander frontje plaatsen van een ander model en welke modellen zijn te gebruiken met de wisselaar?
Volvo V40 T4 met Alpine INA-N033R


  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Statistieken
    Laatste bericht

Terug naar “Alpine”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Onbekende zoekrobot en 0 gasten