Smart map pro '06 NVD-V005

Gebruikersavatar
turkey
New Member
New Member
Berichten: 6
Lid geworden op: 12 Nov 2006 11:57

Smart map pro '06 NVD-V005

Berichtdoor turkey » 12 Nov 2006 12:27

Hallo beste mensen,ik ben hier nieuw en uiteraard met een vraag!!
Ik heb me onlangs de nieuwe versie van de navigatie-dvd voor m´n gps aangeschaft namelijk de NVD-V005 voor de NVE-No77P.Het betrefd een 'dual-layer',tot daar geen probleem, opstarten duurd iets langer dan de versie die erin zat (NVD-V0015) program versie V1.10.MAAR waar vroeger de rijrichting altijd naar boven was(kaart draaide) is het nu met kaart die altijd met het noorden naar boven staat,en dat is zo gek:vooruit rijden en het pijltje wijst naar beneden!!! Op deze versie staat er geen mogelijkheid bij de instellingen om dat te veranderen,of vind ik het niet!!!
Is er iemand die hier iets meer vanaf weet???

Dank bij voorbaat

Den Turkey




Gebruikersavatar
Gerritje - In Memoriam †
Senior Member
Berichten: 13447
Lid geworden op: 03 Okt 2004 17:14
Locatie: NB

Berichtdoor Gerritje - In Memoriam † » 12 Nov 2006 12:49

Op deze versie staat er geen mogelijkheid bij de instellingen om dat te veranderen,of vind ik het niet!!!


Ik denk dat door het inspelen van de nieuwe software de normale fabrieksinstellingen zijn gebruikt.
En het lijkt misschien niet prettig maar als je met een papieren kaart naar het zuiden rijdt houd je hem toch ook niet op z'n kop.

Maar vooruit, als je deze volgens mij onmogelijke instelling toch wilt:

Menu-Instellingen-Display-Kaart en dan kiezen voor Head Up ipv North Up
Vragen & antwoorden mbt navigatie svp via het forum, niet per Privé-Bericht of E-Mail

Gebruikersavatar
turkey
New Member
New Member
Berichten: 6
Lid geworden op: 12 Nov 2006 11:57

Berichtdoor turkey » 12 Nov 2006 13:06

Het kan dat het fabrieksinstellingen zijn ,maar menu<instellingen<display<kaart <staat niet in de mogelijkheden,dat stond wel in de vorige versies!!Als het zo gemakkelijk was had ik het wel zelf gevonden!

Turkey

Gebruikersavatar
Gerritje - In Memoriam †
Senior Member
Berichten: 13447
Lid geworden op: 03 Okt 2004 17:14
Locatie: NB

Berichtdoor Gerritje - In Memoriam † » 12 Nov 2006 14:40

http://www.alpine-europe.com/content/cm ... .php?t=203

Wonderlijk maar hier staat de door jou genoemde software nog niet in.
Als het een officiële aankoop betreft en de systeeminstellingen zijn ingrijpend gewijzigd dan zou je er een manual bijgekregen hebben dus daar zou de oplossing moeten staan. In alle documenten die je bij Alpine kunt downloaden staat keurig beschreven hoe de instellingen moeten worden gedaan
Vragen & antwoorden mbt navigatie svp via het forum, niet per Privé-Bericht of E-Mail

Gebruikersavatar
turkey
New Member
New Member
Berichten: 6
Lid geworden op: 12 Nov 2006 11:57

Berichtdoor turkey » 12 Nov 2006 16:02

Het is inderdaad een officiële aankoop op de dvd box staat:

SMART MAP PRO
Euro Multi Map '06
Program ver.V3.00 Database ver.6.00

En de aankoopprijs is 298 €.
De vraag werd door mij ook gesteld aan de verdeler van 'ALPINE' maar die zit niet klaar om te antwoorden.

Turkey

Gebruikersavatar
Gerritje - In Memoriam †
Senior Member
Berichten: 13447
Lid geworden op: 03 Okt 2004 17:14
Locatie: NB

Berichtdoor Gerritje - In Memoriam † » 12 Nov 2006 17:22

In dat geval zou een gang naar de website van Alpine om daar de vraag voor te leggen, dus een mogelijkheid zijn.
Vragen & antwoorden mbt navigatie svp via het forum, niet per Privé-Bericht of E-Mail

Gebruikersavatar
riewald
Starting Member
Starting Member
Berichten: 20
Lid geworden op: 14 Sep 2005 17:06
Locatie: Heusden

Berichtdoor riewald » 21 Nov 2006 20:15

Zelf in bezit van smart map pro Euro multi Map 04 prog ver V3,00 ver.4,00 daar staat iets over punt instel menu en
orientatie wijzigen ,ik moet dat zelf ook in de auto uitproberen .
Maar kijk in latere gebruiksaanwijzigingen van latere versies als van je eigen 001

Bart

Gebruikersavatar
spooky32
Junior Member
Junior Member
Berichten: 38
Lid geworden op: 03 Feb 2004 13:03

Berichtdoor spooky32 » 02 Dec 2006 23:27

moet diep in mijn geheugen graven maar volgens mij dmv van de afstandbediening kun je in het hoofdscherm met de pijl omhoog de richting veranderen ( noord gericht of met rijrichting mee) je moet in ieder geval dmv afstandbediening in dit vakje zien te komen.

Gebruikersavatar
bipo
New Member
New Member
Berichten: 1
Lid geworden op: 03 Dec 2006 14:03

Berichtdoor bipo » 04 Dec 2006 00:42

Hallo, ik en ook nieuw op dit forum en zat wat te neuzen.
Heb zelf de 099.
Daar kun je de kaart Noord Zuid of Helicopter vew alleen veranderen met de afstands bediening als je éérst
links onder klikt op het pijltje dat de kaartsoort aangeeft. (anders scroll je alleen op de bestaande kaart)
Pas daarna kun je naar boven scrollen met de afstbediening om het kompas aan te passen.

wellicht :)

Gebruikersavatar
turkey
New Member
New Member
Berichten: 6
Lid geworden op: 12 Nov 2006 11:57

Berichtdoor turkey » 07 Dec 2006 16:52

Dat heb ik nu uitgetest en het is alleen bij het instellen van dubbele kaart dat de rechterhelft een mogelijkheid heefd om de oriëntatie te veranderen,bij enkele kaartweergave kan het niet!!!!
Beetje bij beetje vind ik toch allle functies die niet aangegeven zijn op de manual.
Turkey :idea: :idea: :idea:

Gebruikersavatar
turkey
New Member
New Member
Berichten: 6
Lid geworden op: 12 Nov 2006 11:57

Berichtdoor turkey » 02 Jan 2007 12:48

Dit zal eindelijk kunnen afgesloten worden want ik heb de oplossing gevonden!!!!!!!!!!!!!!!!
Voor wie het interesseerd wil ik het wel graag meegeven.
Het is niet nodig om via>>menu>>schermconfiguratie>>>instellingen en dergelijke te zoeken,want daar kunt ge alleen maar de dubbele (rechter) kaart veranderen.
Het is héél simpel:als de kaart weergegeven wordt op het display "enter"(afstandsbediening) en daar zit het sub-menu-tje om de orientatie te veranderen.
Dit is een van die kleinigheden waar je een tijdje kan naar zoeken!!!!!!

Vriendelijke groeten en m´n beste wensen aan alle forumleden.

Turkey

Gebruikersavatar
JW
Senior Member
Berichten: 14088
Lid geworden op: 01 Sep 2003 21:19
Locatie: 030

Berichtdoor JW » 02 Jan 2007 13:08

Mooi dat je het gevonden hebt en bedankt voor de terugkoppeling :Yes:
Maar wel gek dat daarover helemaal niks te vinden is in het Manual.....

Groet,
JW
RT4-HDD in Citroën C5 Break V6 Exclusive
Voorheen: MS 5500 met 'franse' MT 5010/01-VT en MA 1410 splitter

_______________________________________
Vragen & antwoorden svp via het forum, niet per Prive-Bericht of E-Mail.


  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Statistieken
    Laatste bericht

Terug naar “Alpine”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Onbekende zoekrobot en 0 gasten