geen menu

Gebruikersavatar
MARK_PECHVOGEL
New Member
New Member
Berichten: 2
Lid geworden op: 23 Dec 2003 21:22
Locatie: bocholt Belgie

geen menu

Berichtdoor MARK_PECHVOGEL » 23 Dec 2003 21:55

Ik heb en nve 055ps en ik kan niet meer in mijn menu. Als ik op t knopje menu duw dan loopt hij vast word t beeld zwart en komt de text dat t programma opnieuw geladen en geupdated word. deze klacht is gekomen nadat ik t over heb gebouwd naar mijn andere auto. Is dit toestel te resetten ?? of weet iemand hoe dit opgelost kan worden. P.s. ik heb wel gprs ontvangst en wel een kaart op mijn scherm. en de pijl volgt als ik rijd. maar zodra ik dus t menu in wil om bv een straat in te geven of taal te veranderen word t scherm zwart.......hoop dat iemand mij kan helpen........groetjesssss Mark




Gebruikersavatar
Han
Senior Member
Berichten: 1051
Lid geworden op: 01 Sep 2003 18:57

Berichtdoor Han » 23 Dec 2003 22:04

Hallo Mark,

Welkom op de site en netjes dat je het bericht hier heb gezet ik heb de andere al verwijdert voor je.

Als ik het zo lees moet het toch ergens in de aansluitingen zitten.
Als je de handrem draad aangesloten hebt moet je wel op de juiste aansluiting letten ik dacht dat de alpine naar massa moest.
Maar ik weet zeker dat er nog andere ALPINE specialisten (xgabox) hier rondneuzen dus wacht ook zijn antwoord af.

Groeten Han

Gebruikersavatar
xgabox
Senior Member
Berichten: 224
Lid geworden op: 15 Sep 2003 00:07

Berichtdoor xgabox » 25 Dec 2003 14:54

om te beginnen, heb je de computer goed horizontal geplaatst?
als je em als een wisselaar bv op zijn zij of schuin geplaatst hebt, dan is je computer niet in balans.

helaas kunnen deze systemen nog niet anders draaien als Alleen horizontaal.

mocht dit niet het geval zijn. dan moet ik iets meer weten, oa over de plaatsing en aansluiting in de nieuwe auto.

de opmerking van Han over de handremdraad, deze moet zeker op je massa aagesloten worden, als je wilt navigeren zonder dat je de auto wilt stilzetten.
mogelijk is dat de oorzaak, want zonder aansluiting van deze kabel is het niet mogelijk je menu te bedienen.
dus gewoon op de massa van je kabelboom van de set plaatsen.


  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Statistieken
    Laatste bericht

Terug naar “Alpine”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Onbekende zoekrobot en 0 gasten