Alpine NVE-n099 + IVA D310RB ??? RUE-4141

Gebruikersavatar
Arvid
New Member
New Member
Berichten: 3
Lid geworden op: 03 Dec 2007 10:25

Alpine NVE-n099 + IVA D310RB ??? RUE-4141

Berichtdoor Arvid » 03 Dec 2007 10:29

Hoi

ik heb van de week een NVE N099P bijgeplaatst in mijn auto in combinatie met een IVA D310RB

maar nu ik had ook een 7" Touchscreen apart liggen nog ik had deze aangesloten op de navi in huis om te testen ... dat werkte perfect...

maar nu ik krijg die afstandsbediening niet aan het werken op mijn IVA D31RB...

ieamand suggesties?

mvg
Arvid




Gebruikersavatar
Gerritje - In Memoriam †
Senior Member
Berichten: 13447
Lid geworden op: 03 Okt 2004 17:14
Locatie: NB

Berichtdoor Gerritje - In Memoriam † » 03 Dec 2007 10:35

In jouw originele scherm zit een IR oog dat de signalen van de AB opvangt en doorstuurt naar de computer.
Je zult dus ergens een apart IR oog moeten aanbrengen en aansluiten (Hoe?) aan de computer.
Vragen & antwoorden mbt navigatie svp via het forum, niet per Privé-Bericht of E-Mail

Gebruikersavatar
Arvid
New Member
New Member
Berichten: 3
Lid geworden op: 03 Dec 2007 10:25

Berichtdoor Arvid » 03 Dec 2007 10:41

ja idd op de iva d310 heb ik idd een remote in en remote out maar waar sluit ik deze aan op de NVE?

???

Gebruikersavatar
Gerritje - In Memoriam †
Senior Member
Berichten: 13447
Lid geworden op: 03 Okt 2004 17:14
Locatie: NB

Berichtdoor Gerritje - In Memoriam † » 03 Dec 2007 10:59

Zoek bij Alpine-eu naar een handleiding :idea: :idea:
Vragen & antwoorden mbt navigatie svp via het forum, niet per Privé-Bericht of E-Mail

Gebruikersavatar
Arvid
New Member
New Member
Berichten: 3
Lid geworden op: 03 Dec 2007 10:25

Berichtdoor Arvid » 03 Dec 2007 11:09

heb ik allemaal maar die nve heeft geen aparte ingang of uitgang voor IR...

dit zijn de kabelkes aan de NVE..

Massa (zwart)
Acc (contact) (rood)
Mute (roze/hemelsblauw)
Open
Open
Batterij (geel)
Dimmer In (verlichting) (wit/blauw)
Snelheidssensor (groen/wit)
Parkeerrem (geel/blauw)
Achteruit (oranje/wit)

ma bij dat scherm TME zit ook geen aparte remote kabelke gaat volgens mij door de aansluitkabel...
mvg
Arvid

Gebruikersavatar
Gerritje - In Memoriam †
Senior Member
Berichten: 13447
Lid geworden op: 03 Okt 2004 17:14
Locatie: NB

Berichtdoor Gerritje - In Memoriam † » 03 Dec 2007 11:28

Dat is dan een geval van jammer!
Vragen & antwoorden mbt navigatie svp via het forum, niet per Privé-Bericht of E-Mail


  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Statistieken
    Laatste bericht

Terug naar “Alpine”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Onbekende zoekrobot en 0 gasten