Alpine NVE-N077P

Gebruikersavatar
pvr2003
New Member
New Member
Berichten: 4
Lid geworden op: 18 Mei 2007 00:15
Locatie: Emmen Drenthe

Alpine NVE-N077P

Berichtdoor pvr2003 » 18 Mei 2007 00:24

Hallo allemaal,

ik heb net zoals velen waarschijnlijk een kopie van m'n DVD gemaakt om de orginele thuis te laten liggen, maar nu geeft het systeem aan dat ie de dvd niet meer kan lezen en zelfs niet meer de orginele. Ook niet met de reset opstart procedure door de auto op contact te zetten er weer af te halen en weer op te starten. Nou heb ik me laten vertellen dar er een eprom reset/wis procedure is, kan iemand die voor mij boven water halen. Alles is al eens schoongemaakt, Het systeem doet het eigenlijk meer niet dan wel omdat ie de dvd niet kan lezen kan niet goed overweg met DL waarschijnlijk.


Groet

PVR




Gebruikersavatar
JW
Senior Member
Berichten: 14088
Lid geworden op: 01 Sep 2003 21:19
Locatie: 030

Berichtdoor JW » 18 Mei 2007 00:34

Even het draadje hieronder doorlezen...... :idea:

Groet,
JW
RT4-HDD in Citroën C5 Break V6 Exclusive
Voorheen: MS 5500 met 'franse' MT 5010/01-VT en MA 1410 splitter

_______________________________________
Vragen & antwoorden svp via het forum, niet per Prive-Bericht of E-Mail.

Gebruikersavatar
pvr2003
New Member
New Member
Berichten: 4
Lid geworden op: 18 Mei 2007 00:15
Locatie: Emmen Drenthe

Berichtdoor pvr2003 » 18 Mei 2007 00:36

Wat bedoel je met draadje als dat subject onder die van mij is helpt dat niet want dat gaat over een ander systeem de ina333

Gebruikersavatar
JW
Senior Member
Berichten: 14088
Lid geworden op: 01 Sep 2003 21:19
Locatie: 030

Berichtdoor JW » 18 Mei 2007 00:44

Dat draadje gaat over [url=http://www.navigatiehelpsite.nl/Forum/viewtopic.php?t=8512]Alpine NVE-N077PS..
Probleem bij opstarten[/url]

Groet,
JW
RT4-HDD in Citroën C5 Break V6 Exclusive
Voorheen: MS 5500 met 'franse' MT 5010/01-VT en MA 1410 splitter

_______________________________________
Vragen & antwoorden svp via het forum, niet per Prive-Bericht of E-Mail.

Gebruikersavatar
pvr2003
New Member
New Member
Berichten: 4
Lid geworden op: 18 Mei 2007 00:15
Locatie: Emmen Drenthe

Berichtdoor pvr2003 » 18 Mei 2007 00:50

Ja dat heb idd ook allemaal al geprobeert behalve die reset met de afstandbediening omdat ik die toetsen er niet op heb zitten. Vandaar dat ik ook een nieuwe topic begonnen ben.

Groet
PVR

Gebruikersavatar
JW
Senior Member
Berichten: 14088
Lid geworden op: 01 Sep 2003 21:19
Locatie: 030

Berichtdoor JW » 18 Mei 2007 12:43

Dan lijkt er maar één andere mogelijkheid, als Jec's pogingen in het andere draadje op niets uitlopen: naar het Alpine center om de zaak te laten flashen :oops:

Groet,
JW
RT4-HDD in Citroën C5 Break V6 Exclusive
Voorheen: MS 5500 met 'franse' MT 5010/01-VT en MA 1410 splitter

_______________________________________
Vragen & antwoorden svp via het forum, niet per Prive-Bericht of E-Mail.

Gebruikersavatar
Gerritje - In Memoriam †
Senior Member
Berichten: 13447
Lid geworden op: 03 Okt 2004 17:14
Locatie: NB

Berichtdoor Gerritje - In Memoriam † » 18 Mei 2007 13:12

Er wordt op een frans forum min of meer beweerd dat de resetprocedure alleen kan worden uitgevoerd als de beruchte handremkabel aan massa ligt.

pour le reset je ne peux rien te dire, mais pour ton probleme de reglage, c'est parce que tu n'as pas connecté le fil du frein a main. Si tu as un cable seul qui attend d'etre relié au frein a main, je te conseille de le relier a la masse directement. Tu auras ainsi acces aux reglages en permanence, meme le frein a main pas tiré, et puis ca t'eviteras d'avoir a chercher le fil du frein a main.
Vragen & antwoorden mbt navigatie svp via het forum, niet per Privé-Bericht of E-Mail

Gebruikersavatar
pvr2003
New Member
New Member
Berichten: 4
Lid geworden op: 18 Mei 2007 00:15
Locatie: Emmen Drenthe

Berichtdoor pvr2003 » 18 Mei 2007 13:41

Maar kan niemand mij vertellen welke knoppen van de afstandbediening ik moet gebruiken voor de reset procedure. Ik kan mij indenken dat ook de 077p een reset proc. heeft maar de vraag is alleen nog hoe en met welke toetsen.

Wie o wie kan mij helpen

Groet

PVR

Gebruikersavatar
JW
Senior Member
Berichten: 14088
Lid geworden op: 01 Sep 2003 21:19
Locatie: 030

Berichtdoor JW » 23 Mei 2007 00:24

Jec heeft het probleem alsnog kunnen oplossen, zie zijn laatste posting :idea:

Groet,
JW
RT4-HDD in Citroën C5 Break V6 Exclusive
Voorheen: MS 5500 met 'franse' MT 5010/01-VT en MA 1410 splitter

_______________________________________
Vragen & antwoorden svp via het forum, niet per Prive-Bericht of E-Mail.

Gebruikersavatar
jec
New Member
New Member
Berichten: 8
Lid geworden op: 12 Mei 2007 14:48

Berichtdoor jec » 23 Mei 2007 00:32

JW schreef:Jec heeft het probleem alsnog kunnen oplossen, zie zijn laatste posting :idea:

Groet,
JW



Hallo,
Ik heb het inderdaad kunnen oplossen, was zeer verbaasd dat het nu opeens wel lukte, en "mijn" probleem lijkt inderdaad op het zelfde probleem. Dus de originele dvd er in doen (in laten zitten) de bekabeling er enige tijd (aantal uren???) uit halen en opnieuw proberen op te starten. Werkte dus toch bij mij.
Heel erg bedankt voor alle hulp!!!
Groet,
jecc

Gebruikersavatar
Nahemoth
New Member
New Member
Berichten: 2
Lid geworden op: 15 Sep 2007 16:05

Berichtdoor Nahemoth » 15 Sep 2007 16:51

Hi there,

first of all, sorry, but I can't speak dutch... I have the same problem with my nve-n077ps navigator unit. I was installing the parrot ck3100 in my car, and I had to disconnect the battery. After connecting it again, the gps doesn't work. As I read in the previous post, there are some issues with the eprom and the brake cable. I tried to translate your post, but I don't understand. Could you tell me in english the solution for the gps problem? Thanks in advance.

Regards.

Gebruikersavatar
Bessie
Senior Member
Berichten: 250
Lid geworden op: 14 Jan 2007 18:43
Locatie: Berlijn, Duitsland

Berichtdoor Bessie » 15 Sep 2007 17:16

Nahemoth schreef: (...) Could you tell me in english the solution for the gps problem? Thanks in advance.
Regards.


Hallo,
Ik heb het inderdaad kunnen oplossen, was zeer verbaasd dat het nu opeens wel lukte, en "mijn" probleem lijkt inderdaad op het zelfde probleem. Dus de originele dvd er in doen (in laten zitten) de bekabeling er enige tijd (aantal uren???) uit halen en opnieuw proberen op te starten. Werkte dus toch bij mij.
Heel erg bedankt voor alle hulp!!!
Groet,
jecc


@ Nahemoth: Well, I will do my utmost …

Hello,

Being amazed I succeeded, I actually managed to solve the problem and „my“ problem looks similar with the same problem as mentioned.
So, put in the original dvd (and leave it there), disconnect the cables for some time (a few hours???) and then try to restart the unit. In my case it worked at the end.
Thanks a lot for all the help!!!
Regards,
jecc
RNS 510 in VW Passat Variant R36

Gebruikersavatar
Nahemoth
New Member
New Member
Berichten: 2
Lid geworden op: 15 Sep 2007 16:05

Berichtdoor Nahemoth » 19 Sep 2007 11:37

Thank you Bessie!

It worked fine, and now my navigation unit is working fine :D

Regards.


  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Statistieken
    Laatste bericht

Terug naar “Alpine”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Onbekende zoekrobot en 0 gasten