Navigatie

Alles met betrekking tot Alfa Romeo navigatie
Gebruikersavatar
Johan Laagland
New Member
New Member
Berichten: 2
Lid geworden op: 07 Mar 2006 20:14

Navigatie

Berichtdoor Johan Laagland » 07 Mar 2006 20:26

Hoe kun je zien of de Siemens navigatie computor van een Alfa 166 van het type G2 of G3 is.




Gebruikersavatar
Gerritje - In Memoriam †
Senior Member
Berichten: 13447
Lid geworden op: 03 Okt 2004 17:14
Locatie: NB

Berichtdoor Gerritje - In Memoriam † » 07 Mar 2006 20:56

Minimaal 3 sec op de rechter knop drukken

Er verschijnt dan een mdedelingscherm met informatie:

IDIS Lancia V2.28
Navigation Software
VER Laie 612D
Database
gall/18602467

Als er LAIE staat is het een G2 en als er LANA staat is het een G3

Voor de G2 is de laatste kaart van 2001 en voor de G3 zijn er nog enige recente kaatten van 2004 te krijgen.
G2 is NIET naar G3 te updaten
Vragen & antwoorden mbt navigatie svp via het forum, niet per Privé-Bericht of E-Mail

Gebruikersavatar
Johan Laagland
New Member
New Member
Berichten: 2
Lid geworden op: 07 Mar 2006 20:14

Alfa 166

Berichtdoor Johan Laagland » 07 Mar 2006 23:23

Ik heb dat geprobeerd in de stand info, maar als ik op de rechter knop druk gebeurt er niets. Wat doe ik fout

Gebruikersavatar
Gerritje - In Memoriam †
Senior Member
Berichten: 13447
Lid geworden op: 03 Okt 2004 17:14
Locatie: NB

Berichtdoor Gerritje - In Memoriam † » 08 Mar 2006 00:02

Geen idee
Vragen & antwoorden mbt navigatie svp via het forum, niet per Privé-Bericht of E-Mail

Gebruikersavatar
wmp
Moderator
Moderator
Berichten: 2016
Lid geworden op: 01 Sep 2003 19:00

Berichtdoor wmp » 08 Mar 2006 16:22

Ik ken het systeem helaas niet, maar moet je persé op die knop drukken in de stand INFO ?


  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Statistieken
    Laatste bericht

Terug naar “Alfa Romeo”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Onbekende zoekrobot en 0 gasten