Alfa Romeo 166 3.0 V6

Alles met betrekking tot Alfa Romeo navigatie
Gebruikersavatar
raja41
New Member
New Member
Berichten: 2
Lid geworden op: 07 Dec 2004 17:47
Locatie: Amstelveen

Alfa Romeo 166 3.0 V6

Berichtdoor raja41 » 07 Dec 2004 17:55

Hallo,

ik heb juist een Alfa 166 gekocht die is geimporteerd uit Duitsland. Nu zit er dus een duitse navigatie cd-rom in. Ik heb de auto nog niet maar ben alvast op zoek naar een nederlandstalige cd-rom van de Benelux.
Is er iemand die mij misschien kan vertellen welke cd-rom ik nodig heb en waar ik deze zou kunnen aanschaffen ?
Ik heb zelf nog geen idee welk systeem er in :oops: zit maar het is af fabriek ingebouwd. De Alfa is van 2000.

Alvast bedankt,

Ron




Gebruikersavatar
Gerritje - In Memoriam †
Senior Member
Berichten: 13447
Lid geworden op: 03 Okt 2004 17:14
Locatie: NB

Berichtdoor Gerritje - In Memoriam † » 07 Dec 2004 20:44

Dezelfde vraag kwam ik tegen op het duitse forum.
Waarschijnlijk heb je een G2 systeem waarvoor de meest recente software van 2001 is

http://navi-forum.net/board/viewtopic.php?t=15733
Vragen & antwoorden mbt navigatie svp via het forum, niet per Privé-Bericht of E-Mail

Gebruikersavatar
raja41
New Member
New Member
Berichten: 2
Lid geworden op: 07 Dec 2004 17:47
Locatie: Amstelveen

Berichtdoor raja41 » 07 Dec 2004 23:00

Bedankt Gerritje,
kun je me misschien ook vertellen welk systeem momenteel gehanteerd wordt ? Is dat G3 ?
Ik kon trouwens niet opmaken uit de duitse mail of hij er nu een had gevonden. Misschien kan ik hier ook navteq benaderen. Is het iemand bekend of die ook in nederland vestigingen hebben ?

Alle info is welkom, het is voor mij nog helemaal nieuw.

Opnieuw bedankt, Ron

Gebruikersavatar
Gerritje - In Memoriam †
Senior Member
Berichten: 13447
Lid geworden op: 03 Okt 2004 17:14
Locatie: NB

Berichtdoor Gerritje - In Memoriam † » 07 Dec 2004 23:07

Inloggen bij Navteq levert ook hier voor jou een 2001 editie voor veel geld.
Volgens mij is het huidige systeem G3
Weet iemand anders of dit G2 systeem softwarematig te updaten is naar G3?
Vragen & antwoorden mbt navigatie svp via het forum, niet per Privé-Bericht of E-Mail

Gebruikersavatar
klaasvandeelen
New Member
New Member
Berichten: 2
Lid geworden op: 15 Dec 2005 23:32
Locatie: Utrecht

Berichtdoor klaasvandeelen » 15 Dec 2005 23:35

Nee is niet mogelijk, dit ivm de groote van de G3 software die niet op de G2 chip past.

Gebruikersavatar
Gerritje - In Memoriam †
Senior Member
Berichten: 13447
Lid geworden op: 03 Okt 2004 17:14
Locatie: NB

Berichtdoor Gerritje - In Memoriam † » 15 Dec 2005 23:40

Ik neem aan dat je met dit antwoord en de andere posting in de gaten hebt dat je antwoord geeft op vragen van een jaar oud?
Vragen & antwoorden mbt navigatie svp via het forum, niet per Privé-Bericht of E-Mail

Gebruikersavatar
alfistagj
New Member
New Member
Berichten: 2
Lid geworden op: 04 Jan 2010 12:27
Locatie: 6983 (Doesburg-Gld)

Berichtdoor alfistagj » 04 Jan 2010 12:35

Houd op je ICS de knoppen "CLIMA" en "DARK" tegelijk even vast, dan toont het schermpje de info die je nodig hebt.
ARIE = G2 (updates tm 2002)
ARNA = G3 (updates in ieder geval tm 2008/2009)
G3 CD werkt NIET in een G2 !!

Gebruikersavatar
Gerritje - In Memoriam †
Senior Member
Berichten: 13447
Lid geworden op: 03 Okt 2004 17:14
Locatie: NB

Berichtdoor Gerritje - In Memoriam † » 04 Jan 2010 12:38

Eindelijk na ruim 5 jaar een antwoord!
Vragen & antwoorden mbt navigatie svp via het forum, niet per Privé-Bericht of E-Mail

Gebruikersavatar
alfistagj
New Member
New Member
Berichten: 2
Lid geworden op: 04 Jan 2010 12:27
Locatie: 6983 (Doesburg-Gld)

Berichtdoor alfistagj » 04 Jan 2010 12:43

Ja, goed he :D
Heb voor de fun een "full optons" 166 3.0 V6 Sporttronic op het oog, echt van een oud baasje (mijn vader - 85jr), 1999 met 68.000km !!!!!!!
Dus internet aan het afspeuren naar mogelijkheden om de G2 naar G3 te promoveren of wat dan ook. Ben een echte, oude, werktuigbouwer, dus van electronica blijf ik af. Als ik dus met waterpomptang of schroevendraaier iets kan doen is me die info wel wat waard.
Oh had de 166 maar 2DIN........


  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Statistieken
    Laatste bericht

Terug naar “Alfa Romeo”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Onbekende zoekrobot en 0 gasten